Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 20 évesen még szűz vagyok, és többször próbáltam már több emberrel elveszíteni, de annyira kibírhatatlanul fájt, feszített, hogy szinte csak 1-2 cm-t ment bele akkor mit lehet tenni?
Sziasztok!
Tudom, hogy nagyon gáz már ennyi idősen szűz lenni, már annyira szeretném elveszíteni régóta, de egyszerűen sehogy sem akar sikerülni, még megujjazni sem tudnak, mit lehet ilyenkor tenni?
Sajnos nem vicc a kérdés, full komoly, és úgy érzem, hogy így hiába vágynék tartós, komoly kapcsolatra, így semmi esélye...
Gondoltam már arra is, hogy ott megműttetem magam, de nagyon félek attól is.
Nagyon gáznak tartom, hogy 20 éves létemre szűz vagyok, annyira kiváncsi lennék rá milyen érzés, stb...
Mit tegyek szerintetek?
Te nem tudsz vele mit kezdeni, hogy stresszelsz, olyan csávó kell melléd, aki ezt felfogja és segít neked ellazulni. Ritka az ilyen, de meg fogod találni
20/F
Nekem is nagyon nagyon fájt, még a könnyem is kijött. Utána még pár alkalomig ilyen volt aztán jó lett.
Nem azt mondom hogy így a jó elveszíteni, mert elég fiatal voltam és őszintén szólva nem gondoltam arra h h lenne normális.
Viszont ha máshogy nem megy.. Előtte sokat kényeztessen és akkor hátha.
Nekem nem fájt nagyon, de kellemetlen, feszítő érzés volt. Nekem NAGYON sokat segített az, hogy kapcsolatban vesztettem el, a pasi teljes mértékben odafigyelt rám és mindent úgy csinált, hogy nekem jó legyen. (Nemhiába ő lett a férjem.)
Ne stresszelj azon, hogy ilyen idősen szűz vagy. Nem fogsz tudni ellazulni. Lehet, hogy neked is könnyebb lenne olyan partnerrel, akivel kölcsönös a bizalom.
Szia! nekem is nagyon nehezen jott ossze. iszonyatosan fajt, de en osszeszoritottam a fogaimat es egyszercsak sikerult, utana is 10-15 alkalommal meg fajt, de megerte. ha lesz egy komoly kapcsolatod amiben mindketten turelmesek es szerelmesek vagytok akkor nem szabad feladni
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!