Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 20 évesen még szűz vagyok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 20 évesen még szűz vagyok, és többször próbáltam már több emberrel elveszíteni, de annyira kibírhatatlanul fájt, feszített, hogy szinte csak 1-2 cm-t ment bele akkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy nagyon gáz már ennyi idősen szűz lenni, már annyira szeretném elveszíteni régóta, de egyszerűen sehogy sem akar sikerülni, még megujjazni sem tudnak, mit lehet ilyenkor tenni?

Sajnos nem vicc a kérdés, full komoly, és úgy érzem, hogy így hiába vágynék tartós, komoly kapcsolatra, így semmi esélye...

Gondoltam már arra is, hogy ott megműttetem magam, de nagyon félek attól is.

Nagyon gáznak tartom, hogy 20 éves létemre szűz vagyok, annyira kiváncsi lennék rá milyen érzés, stb...

Mit tegyek szerintetek?

2021. máj. 16. 20:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ez nekem is megfordult már a fejembe, de akkor nem fájna szerintem ennyire, plusz ők is azt mondtak, hogy alig ment be, ami esélytelen hogy atszakitsa a szuzhartyat..😕
2021. máj. 16. 20:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Vaginizmus. 😟 Nézz utána a lehetőségeknek a neten, mi innen nem tudjuk megoldani ezt a problémát.
2021. máj. 16. 20:46
 13/21 anonim ***** válasza:
42%
Tényleg!
2021. máj. 16. 21:18
 14/21 anonim ***** válasza:
59%

Te nem tudsz vele mit kezdeni, hogy stresszelsz, olyan csávó kell melléd, aki ezt felfogja és segít neked ellazulni. Ritka az ilyen, de meg fogod találni

20/F

2021. máj. 16. 22:08
 15/21 anonim ***** válasza:
61%

Nekem is nagyon nagyon fájt, még a könnyem is kijött. Utána még pár alkalomig ilyen volt aztán jó lett.

Nem azt mondom hogy így a jó elveszíteni, mert elég fiatal voltam és őszintén szólva nem gondoltam arra h h lenne normális.

Viszont ha máshogy nem megy.. Előtte sokat kényeztessen és akkor hátha.

2021. máj. 16. 23:49
 16/21 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nem fájt nagyon, de kellemetlen, feszítő érzés volt. Nekem NAGYON sokat segített az, hogy kapcsolatban vesztettem el, a pasi teljes mértékben odafigyelt rám és mindent úgy csinált, hogy nekem jó legyen. (Nemhiába ő lett a férjem.)

Ne stresszelj azon, hogy ilyen idősen szűz vagy. Nem fogsz tudni ellazulni. Lehet, hogy neked is könnyebb lenne olyan partnerrel, akivel kölcsönös a bizalom.

2021. máj. 17. 08:18
 17/21 anonim ***** válasza:
90%
Próbáld meg ujjal tágitani a meglévő nyilást, elöször egy ujjaddal, többször is, addig, amig könnyen befér. Majd kettővel, és ha már két ujjal nem fáj, próbáld három ujjal is. És csak a barátoddal, akit nagyon szeretsz, csak azzal probálkozz. Beszélj meg Vele előre minden részletet, és az orális szexet se mellözzétek. Kérd meg, hogy szánjon több idöt a kellő rákészülésre. Használj egy jo minőségü sikositot. És meglesz az eredménye. Érezzétek jol magatokat.
2021. máj. 17. 16:38
 18/21 anonim ***** válasza:
85%

Szia! nekem is nagyon nehezen jott ossze. iszonyatosan fajt, de en osszeszoritottam a fogaimat es egyszercsak sikerult, utana is 10-15 alkalommal meg fajt, de megerte. ha lesz egy komoly kapcsolatod amiben mindketten turelmesek es szerelmesek vagytok akkor nem szabad feladni

sok sikert

2021. máj. 17. 16:47
 19/21 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem sem gáz, en is 19 vagyok ēs meg en se vesztettem el. Sokaig en is gáznak tartottam ,de rájõttem hogy majd ha itt lesz az ideje majd sikeul nekem is. Csak azert nem szabad mert most ez gaz . Nem mellesleg en is nagyon felek tõle.
2021. máj. 18. 23:40
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne gáz szűznek lenni 20 évesen? Ez a te dolgod. A szerelmeddel kell elveszíteni, nem csak úgy valakivel mert itt az ideje. Ennek nincs ideje. Kissé gyerekes a gondolkodásod a témában. Ne mások véleményével hanem magaddal és a saját érzéseiddel törődj ebben a dologban.
2021. júl. 19. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!