Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napi egy telefonhivas olyan kibírhatatlan?
Figyelt kérdés
Párom sose hiv fel,ha nem találkoznánk egy hétig akkor se hivna fel magától,minden férfi ilyen?nov. 14. 17:13
11/25 anonim válasza:
Nem érdekled, eszébe sem jutsz, nem hiányzol neki...... nem szeret.
12/25 anonim válasza:
minden nap vagy pár naponta több órát beszéltünk anno telon
f/31
14/25 anonim válasza:
Nő vagyok és én se szerrtek telefonálgatni.
15/25 anonim válasza:
Én például nokent utálok telefonálni. Egyszerűen kényelmetlen számomra, kellemetlen helyzetbe hoz.
Függetlenül attól hogy mennyire szeretem a masikat/mennyire hiányzik.
16/25 anonim válasza:
Mi sem nagyon telefonálunk egymással, nem szeret telefonálni, inkább írunk egymásnak egész nap. Nekünk ez így megfelel. De igazából mindketten dolgozunk, szóval nem is lenne idő hívni a másikat. :D
17/25 anonim válasza:
Nekem ez overkill lenne. Utálok telefonálni.
F
18/25 anonim válasza:
Nem minden férfi ilyen. Csak amelyiket nem érdekled.
19/25 anonim válasza:
"minden férfi ilyen?"
Muszáj feltétlenül provokálni, meg másokat becsmérelni a degenerált kanod miatt?
20/25 anonim válasza:
Én sem szeretek telefonálgatni, inkább írogatni vagy hangüzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!