Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem?
Lehet kicsit hosszú lesz, ha nem bánjátok.
1 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal 25/L-25/F (Én vagyok a lány), már az elején sem ment simán minden, mert 2 hét után is úgy tudtunk veszekedni mint a házasok.
Elég arrogáns és bunkó tud lenni, nem valami empatikus.
De emellé nagyon sok pozitív tulajdonságai is vannak.
A lényeg az, hogy kb 1 hónappal ezelőttig szinte mindig volt szex, napi több is. Volt hogy 5-6 is. Mostanában örülök ha heti 1 összejön..
Rá kérdeztem mi az oka ennek, nem kíván már vagy mi lehet a baj? Erre felhúzta magát és ordibálni kezdett, hogy ő nem egy kicseszett robot és nem csak ebből áll az élet és fejezzem be, meg hogy én nekem csak ez számít stb.
Elmondtam, hogy nem csak ez számít, de nekem igen is fontos és kívánom őt és rosszul esik, hogy csökken a fizikai intimitás, puszi, ölelés, bújás, simogatás na és a szex. Ettől elmegy az önbizalmam és kattogok miatta, hogy mi lehet a baj.
Kicsivel később amikor lehiggadt közölte, hogy fáradt (nem változott sem a munkája, sem más így nincs ami befolyásolja). Na de mindig?
Ami még nekem ezen kivűl fura, hogy egyszer ilyen, egyszer olyan.
Van hogy madarat lehetne vele fogatni, annyira aranyos és bújós és kedves és minden is, utána meg átmegy kötekedő, veszekedő,bunkózós sfejbe.
Tényleg nem értem:/
Próbáltam megbeszélni vele, elméletileg vonzódik hozzám, szeret, kíván, de valahogy én nem ezt érzem.
Nem változott meg a külsőm, nem híztam, nem lettem más. Mindig igyekszek csinos lenni és mások gyakran vissza is jeleznek ezzel kapcsolatban. Van hogy ott áll mellettem és kikezdenek velem, természetesen elküldöm ezeket az embereket a fenébe, ő meg felhúzza magát és nem mehetek mellőle sehova, mert fél hogy lefogdosnak vagy bármi.
De ennek ellenére az intimitás csökkent..
Bármilyen tanácsot elfogadok.
A kezdeti gőz után szokott kiderülni, hogy kinek mennyi a valós libidója.
Van aki minden nap csinálná, van aki hetente, van akinek a havi 1 is elég, vagy még ritkábban. Ezeket nem lehet így összehangolni, meg hogy kívánjon már jobban, ha neki nincs igénye. Ez nem hiszem, hogy rajtad múlik.
Persze olyan indokok is lehetnek, hogy valamiért stresszebb most neki, pl munka (nem biztos hogy feltétlenül beszél neked erről, ha gondok vannak).
Vagy te nyomasztod valamivel.
Vagy közben bejött egy harmadik.
Vagy kiszeretett belőled.
Nagyjából ezek az opciók vannak.
Tanácsként én a helyedben hátrébb lépnék 1 lépést (ne veszekedj, ne problémázz, ne akard megbeszélni), és figyelném hogy mi a szitu. Mennyire közeledik feléd, mennyire akar veled beszélni, mennyire normális veled. És akkor meg tudod nézni, hogy ez így egyébként neked jó-e, elég-e, moderálja-e magát.
Aztán ha kijött a mérés eredménye, akkor lehet fontolgatni, hogy együtt vagy külön inkább.
Nem akarom tűl hosszan kifejteni.Azért is írtál ide mert közel sem minden olyan frankó.Én 42 éves férfi vagyok.Sajnos az eddigi tapasztalataim azt támasztják alá,hogy az ilyen kapcsolat rendszerint kuka.
Találsz majd sokkal különbet!Olyat aki majd a tenyerén fog hordozni.
Minél tovább húzól egy rossz kapcsolatot annâl nehezebb lesz kijönni belőle.
Próbbáltad vele megbeszélni nem egyszer nem kétszer.Semmit sem értél el vele.
Innentől kezdve nincs túl sok befolyásod a vâltoztatásra.
5. Az intimitást emelted ki, de akkor lényegében mindennel kapcsolatban megváltozott veled szemben.
Ha nem akar v. tud az okairól normálisan kommunikálni, és te ettől szenvedsz, akkor állítsd válaszút elé.
Nem lehet hogy bekerült egy másik csaj a látóterébe?
Amúgy szerintem menekülj amíg tudsz, ismertem ilyen kapcsolatot ahol a lány nem tudott időben kiszállni, és mai napig fut a pasi után az meg össze vissza csalja, és a lány bár eredetileg elég határozott stílusú volt, most teljesen ki van szolgáltatva nem csak a pasinak, de még az aktuális szeretőinek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!