Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem?
Lehet kicsit hosszú lesz, ha nem bánjátok.
1 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal 25/L-25/F (Én vagyok a lány), már az elején sem ment simán minden, mert 2 hét után is úgy tudtunk veszekedni mint a házasok.
Elég arrogáns és bunkó tud lenni, nem valami empatikus.
De emellé nagyon sok pozitív tulajdonságai is vannak.
A lényeg az, hogy kb 1 hónappal ezelőttig szinte mindig volt szex, napi több is. Volt hogy 5-6 is. Mostanában örülök ha heti 1 összejön..
Rá kérdeztem mi az oka ennek, nem kíván már vagy mi lehet a baj? Erre felhúzta magát és ordibálni kezdett, hogy ő nem egy kicseszett robot és nem csak ebből áll az élet és fejezzem be, meg hogy én nekem csak ez számít stb.
Elmondtam, hogy nem csak ez számít, de nekem igen is fontos és kívánom őt és rosszul esik, hogy csökken a fizikai intimitás, puszi, ölelés, bújás, simogatás na és a szex. Ettől elmegy az önbizalmam és kattogok miatta, hogy mi lehet a baj.
Kicsivel később amikor lehiggadt közölte, hogy fáradt (nem változott sem a munkája, sem más így nincs ami befolyásolja). Na de mindig?
Ami még nekem ezen kivűl fura, hogy egyszer ilyen, egyszer olyan.
Van hogy madarat lehetne vele fogatni, annyira aranyos és bújós és kedves és minden is, utána meg átmegy kötekedő, veszekedő,bunkózós sfejbe.
Tényleg nem értem:/
Próbáltam megbeszélni vele, elméletileg vonzódik hozzám, szeret, kíván, de valahogy én nem ezt érzem.
Nem változott meg a külsőm, nem híztam, nem lettem más. Mindig igyekszek csinos lenni és mások gyakran vissza is jeleznek ezzel kapcsolatban. Van hogy ott áll mellettem és kikezdenek velem, természetesen elküldöm ezeket az embereket a fenébe, ő meg felhúzza magát és nem mehetek mellőle sehova, mert fél hogy lefogdosnak vagy bármi.
De ennek ellenére az intimitás csökkent..
Bármilyen tanácsot elfogadok.
Sajnos nem fogjuk neked tudni megmondani, hogy mi baja lett hirtelen... :/
Lehet nála most jött el, hogy mi a "normál" üzemmód, hogy lement a rózsaszín köd, nem kell teperni már érted.
De amúgy mindegy is, hogy mi van vele - pláne ha nem beszél róla -, az a fontos, hogy neked ez így jó-e. Ha nem, akkor jöhetnek lépések...
Voltam ilyen kapcsolatban. Én sajnálom, de jobb lenne lelépned, már a kérdés az, te milyen személyiséggel rendelkezel. Itt nem a szex a legnagyobb baj, mert lehetnek hullámvölgyek. De az, hogy arrogáns és bunkó, nem fog ezen változtatni. Az exem is ilyen volt. Ha épp jó kedve volt meg jó anyagi helyzete volt, akkor a csillagokat is lehozta volna, de ha bármi apróság elcseszte a kedvét, akkor kb hozzászólni nem lehetett, mert vagy a búvalb.szott képét lehetett csak egész nap nézni ha feldobni próbáltam volna akármivel, vagy velem is csak bunkózni tudott.
Én is megérem a pénzemet és sokak szerint flegma vagyok, de én általában a dolgok meg az élet jó oldalát nézem és mindig vannak céljaim, terveim, neki meg csak a kifogások állandóan.
Nem tudom, hogy a te pasid mennyire ilyen. Jövőbeli tervek egyeznek? Azokról beszéltetek? Tesz is a célok érdekében bármit? Én inkább ezeken gondolkodnék el. Nálunk csak a poshadt állóvíz volt évekig és akkor jöttem rá, hogy erre nekem nincs szükségem, amikor a kapcsolat ellenére mindent egyesszámban terveztem. /veszek autót MAGAMNAK, nagyobb lakást akarok MAGAMNAK, kutyát akarok MAGAMNAK, stb/
Persze programok meg stb voltak, de komolyabb dolgokat egyszerűen nem éreztem, hogy tudnék vele tervezni.
13/15
A terveink egyeznek és tervez is velem, mindig azt nézi mi a jó kettőnknek, kettőnkért dolgozik és beszél is róla sokat, hogy milyen jó is lesz majd nekünk. Látom is rajta, hogy nem csak üresbe beszél, hanem tesz is érte. Kocsit is úgy vesz, hogy nekem is tetszen, mert én is benne fogok ülni (nem akarok jogsit), közös kutyát, házat, mindent akar. Ha vesz is valamit, azt is úgy hogy nem az ővé hanem a miénk és ezt hangoztatja is.
14/15
Beszéltem már vele erről, látom a javulást és igyekszik, csak nehéz megváltoztatni a temperamentumát és a dolgait. Én vagyok az első olyan barátnője aki szól ezekért és egyéb negatívumokért.
A családja és a barátai is látják rajta a pozitív változást amióta velem van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!