Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Akárhányszor össze veszünk a párommal mindig elmegy otthonról és nem ír vissza nem keres stb
Nem látja be ha ő a hibás és végül eleri hogy nekem legyen buntudatom
"Nem látja be ha ő a hibás és végül eleri hogy nekem legyen buntudatom"
Mert mit csinál, megver téged, vagy nem ért azzal együtt, hogy pl. mindennap nálatok lógnak a barátnők? Egyáltalán nem mindegy miről van szó.
Érzelmi zsarolásban nagyon jó.
És szimplán a probléma megoldásban vannak gyakran nézeteltérések.
Őt nem zavarja ha nincs megoldva a probléma, en viszont szeretném ha mindig béke lenne köztünk.
"Nem látja be ha ő a hibás és végül eleri hogy nekem legyen buntudatom"
Jaja minden esetben csak és kizárólag ő a hibás, látjuk és tudjuk :) Sőt még te szenvedsz bűntudattól, amit természetesen ő okoz. Hát nem csoda hogy inkább sétálni megy, gondolom annyira felcseszed az agyát hogy inkább nem akarja idegből hozzád vágni a választ, amit kijátszmázol belőle. De most már ez se elég jó, mert mi az hogy téged ott mer hagyni és sétálni megy :D Gondolom miután hazajön higgadtan átbeszélitek, de akkor már te durcizol és szabotálod az egészet, hiszen hatalmas sérelem hogy szabad emberként távozott a számára kellemetlen szituációból. És még ki tudja mennyi minden nincs itt közölve.
Nem fogod tudni megváltoztatni azzal, hogy TE ZSAROLOD, MANIPULÁLOD mert TE VAGY NÁRCISZTIKUS! Inkább elhagy téged.
"És szimplán a probléma megoldásban vannak gyakran nézeteltérések."
Na a 6-os válasz nem volt még ott amikor megírtam az előző választ. Így lehet végül más a helyzet. Lenne pár kérdésem, szóval mikből szoktak ennyire problémák lenni nálatok, és általában milyen megoldásokat javasolsz? Példákat kérünk, mert hiszed vagy sem, még ezen is el tud csúszni az egész, méghozzá elég csúnyán.
"Őt nem zavarja ha nincs megoldva a probléma, en viszont szeretném ha mindig béke lenne köztünk."
Nem kötelező te rád hallgatnia egyáltalán. Fogd meg magad és hagyd el a jó Isten áldjon meg. Amúgy olyan nem lesz sosem, hogy béke lenne köztetek. Viták, nézeteltérések szoktak lenni bárkivel is leszel együtt a jövőben. Lehetetlent szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!