Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Akárhányszor össze veszünk a párommal mindig elmegy otthonról és nem ír vissza nem keres stb

Nem látja be ha ő a hibás és végül eleri hogy nekem legyen buntudatom

nov. 14. 19:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%
Azért sokan el vannak tévedve.Az normális, ha valaki vita közben túlpörög és azt mondja, elmegyek kicsit lehiggadni, kiszellőztetem a fejem, utàna visszatérünk rá ès megbeszéljük.De ez így ebben a formában egy gyerekes dolog.
nov. 14. 19:30
 12/20 A kérdező kommentje:

Én mindig belatom ha hibazok és jóvá is teszem ha tudom. Én is van hogy ingerült vagyok vele de ritkán fordul elő.

Igazából a párom drogfuggo volt, mindenen felhuzza magát.

Legutóbb az volt a baja hogy csak 1 szavas választ adtam valamire és biztos nem is akarok vele beszélni stb. Mindig mindent túl gondol és hibába próbálok meg leulni vele beszélni erről nem hajlandó.

nov. 14. 19:30
 13/20 anonim ***** válasza:
63%
Szakíts vele, ne akarj vele békét elérni.
nov. 14. 19:32
 14/20 anonim ***** válasza:
20%

Most már drogfüggő hajjajj.

Egyébként gondoltam ilyesmi a helyzet, az az úgynevezett "csak annyi hogy" egy szavas válasz pont hogy lehet gyűlölködő és megvető passzív agresszió, csenddel verés, duzzogás, "mi baj? semmi" és hasonló lélekgyilkos játékszett része.

De én inkább kiszállok a kérdésből, tartok tőle nem tudnék elfogulatlan és objektív választ adni ezek után.

nov. 14. 19:32
 15/20 A kérdező kommentje:
Hogyha en lennék hibás ebben a helyzetben akkor belatnam és nem itt kérnék tanácsokat.
nov. 14. 19:36
 16/20 anonim ***** válasza:
34%
Jól van trollkodsz. Nem érted, hogy el kéne hagynod?
nov. 14. 19:39
 17/20 anonim ***** válasza:
11%
Változz meg! Add fel vagy ne add fel! Semmit nem kell erőltetni csak azt, hogy sokat segít a normális beszélgetés. Peibéla? Ugyan màr! Ne fújj fel egyszerűdolgokat! A probéléma ott kezdődik, hogy drog. A leleke kusza, rottyra verve. Jobb ha elmenekülsz mielőtt te leszel kiégve a szadizásától!
nov. 14. 20:06
 18/20 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudsz mit csinálni vele, hagyd el, ez nem lesz jobb.
nov. 14. 21:33
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
Nos, Nem áll ő még készen egy kapcsolatra. Egyelőre itt még nem lehet beszélgetni arról mit hogyan kéne, felesleges. Segítséget kéne kapnia. Te meg vigyázz magadra, könnyű ilyenkor sérülni
nov. 14. 23:50
 20/20 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudsz ilyen emberrel mit tenni. Ez érzelmi manipuláció.
nov. 15. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!