Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Megismerkedtem egy nagyon rendes, kedves pasival, jól eltudok vele beszélgetni mindenről, jó munkahelye van. Viszont ő nem az a tipikus jóképű pasi. Nekem elsősorban a belső értékei tetszenek, persze külsőleg sem taszít. De félek, hogy a környezetem azt mondaná, hogy keressek jobbat, aki jobban néz ki stb. Ezért még a találkozásokat is ritkára vettem vele. Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben? Félek összejönni is vele.
25/N

Sose érdekelt a környezetem véleménye. Barátnőimnek teljesen más típusú férfiak jönnek be. Ezen gyakran is viccelődünk. Aki szerintem iszonyatosan szexi és vonzó, szerintük alulról súrolja az átlagos kategóriát, és fordítva.
Ha neked ennyire számít, hogy kirakatba tehesd párodat, akkor inkább hagyd őt, had találjon olyat, aki boldoggá teszi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!