Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vehetnénk a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vehetnénk a barátnőmnek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, sokszor volt már hasonló kérdés, de mégis pár napja jöttünk össze és elég jól alakulnak a dolgok is. De attól tartok hogy addig nem ismerem meg annyira hogy tudjam hogy mi lehet a kívánsága. Lesem minden mozdulatát figyelem az összes szavát hogy vajon egy rejtett burkolt mondatban utal rá-e rá hogy mit szeretne kapni.

Ezért kérdezlek titeket hogy ti mit adnátok ilyen helyzetben egy 16 éves lánynak ebben a helyzetben? én 18 vagyok. köszi:)

2011. dec. 13. 22:10
 1/5 RohanjElemér ***** válasza:
0%
vegyél inkább levegőt
2011. dec. 13. 22:12
 2/5 A kérdező kommentje:
tudod mit elemér, elküldelek téged laposelemet venni. ha ilyen értelmes válaszokat adsz nekem. másra úgy se lennél jó
2011. dec. 13. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Nos egy lánynak jó ajándék az ékszer. Valami aranyos fülbevaló, egy nyaklánc, persze nem értékeset csak valami mutatós bizsut. Ennyi idő után nem kell nagy költségekbe verődni. Én személy szerint lányként bolondulok a cuki mamuszokért, nem tudom neki van-e otthon például :) Vagy esetleg valami jó könyv. Ha mangát olvas akkor az, esetleg krimit, valami jó kis agatha christiet. Vagy sablonként még mindig ott van a közös kép, bár gyanítom még az is korai... De én valami saját készítésűnek is örülnék, szívecske alakú süti saját készítésű vacsi... :D

De lánynak jó ajándék ilyen kis szép csomagban kapható manikűrkészlet esetleg kézitükör :) Ezek mind kedves és praktikus ajándékok, szerintem minden lány örülne nekik! ;) remélem segítettem :D Ja és csoki mindig tuti ötlet :P

2011. dec. 13. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó ötlet lenne sütit sütni.
2011. dec. 13. 22:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a tartalmas választ!

Igen a csoki azt természetes, meg azt tudom hogy imádja. de valami olyat szeretnék neki adni ami kezébe kerül vagy hordja mondjuk egy nyaklánc, vagy fülbevaló akkor eszébe jussak neki, valami olyasmit mint maradandót.

2011. dec. 14. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!