Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátnőmnek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Légy szíves segítsetek, mit vehetnék karácsonyra barátnőmnek! Nem drága dolgokra gondoltam, inkább egy egyszerű ékszer ...
14/F
2011. nov. 26. 21:15
1/18 anonim válasza:
Háát mekkora összegre gondoltál?
Esetleg vehetsz neki "időjárás-állomást", 3000Ft -ból meg is van. Annyi meg egy görbe este alatt simán becsúszik a gallér mögé.
2/18 A kérdező kommentje:
5000
2011. nov. 26. 21:19
3/18 anonim válasza:
Magadból adj neki valamit... pl.:gyereket, bár azt már áprilisban meg kellet volna rendelni :D
4/18 A kérdező kommentje:
légy szíves normális válaszokat
2011. nov. 26. 21:21
5/18 anonim válasza:
Szerintem a karácsonyi szexnek nagyon örülne! De ruházz be pár óvszerre!
6/18 anonim válasza:
Öttezer??
Na az király! Abból már tudsz neki venni egy nagyon klassz karórát! És az maradandó emlék. Ha jót választasz, még akkor is a barátnőddel lesz, mikor te már régen nem :D
Üdv, első
7/18 anonim válasza:
Ezüst fülbevaló, vagy egy egyszerű nyaklánc.
8/18 A kérdező kommentje:
kösz...
én még nem arra gondolok
2011. nov. 26. 21:27
9/18 A kérdező kommentje:
ha valaki tud legyen szíves képet(linket) is küldeni pl karkötőről
köszönöm
2011. nov. 26. 21:28
10/18 anonim válasza:
Ha magadtól nem tudsz valami ajándékot venni a barátnődnek, akkor szerintem felesleges barátnőt tartanod...Legyen valami önálló gondolatod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!