Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátnőmnek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Légy szíves segítsetek, mit vehetnék karácsonyra barátnőmnek! Nem drága dolgokra gondoltam, inkább egy egyszerű ékszer ...

14/F

2011. nov. 26. 21:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

Ékszerek,szivecskés dolgok,plüss állatka ami fog egy szívet ilyenek..

vagy pedig csináltatsz egy pólót amin rajta van egy közös képetek..2~3 ezer forintból megvan.

2011. nov. 27. 12:13
 12/18 anonim ***** válasza:
45%

Üdv!

Ezen a weblapon érdemes szétnézned:

[link]

Első

2011. nov. 27. 12:32
 13/18 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem egy márkásabb parfümnek biztos tudna örülni. :)
2011. nov. 27. 14:53
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
dm-ben nagy parfümakció van!!:) ajánlom a Pink Cookie nevű parfümöt, 1200ft és nagyon jooooo illata van(bár emberfüggő.elég édes illat,olyan "vattacukros"). aztán..batman v superman mintás pólót:).bár az a csaj stílusától függ:)...ékszerek rossmannból.stbstbstb:)
2011. nov. 27. 18:37
 15/18 anonim ***** válasza:
vegyél neki egy ezüst láncot egy kis medállal pl kezdőbetü.esteleg ezüst fülbevaló.vagy pedig vannak ezek ahasitott bőrből készült karkötőt.legyenek egy formák és talán graviroztasd
2011. nov. 28. 20:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly barátom vett nekem pár apróságot (pl bonbont) és mellé egy óriás kutyát az ikeában. iszonyat puha és olyan jó megölelni :) Azóta is vele alszom :) Bár nálunk ez jól jött mert rá fél évre kijöttem külföldre így nem tudok mindig vele aludni :( de a kutyu itt van <3 :)
2011. nov. 29. 14:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Tényleg a batman v superman-es poló nagyon jó ötlet!!! Èn is örülnék neki!! :))

Vagy vegyél neki olyan nyakláncot amin egy szív van egy kis kővel!! az is nagyon szép!! :)

2011. dec. 3. 13:50
 18/18 anonim ***** válasza:
ékszer (de sztem elég a bizsu), parfüm, egy szép füzet, egy szép toll, könyv, divatos sál/kendő, napló, egy képkeret, benne egy közös kép, valami puha plüss, stb.
2011. dec. 12. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!