Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg, hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Négy éve együtt,van egy két éves kislányunk. A terhességnek 58kg-al indultam neki,a várandósság sajnos előidézett nálam egy betegséget,és hiába mindenféle orvosi kezelés,diéta,gyógyszerek, sajnos nem tudok lefogyni most 75 kg vagyok. Múlt héten voltam kontrollon, és közölte az orvos, hogy ha bele döglök se fogok tudni lefogyni, mert nem tudják helyrebillenteni a szervezetem. Sok zöldségen,gyümölcsön és vízen élek,naponta edzem már két éve,és semmi,mind hiába. Párom pedig egyfolytában zaklat miatta,és már lelkileg tönkre tesz a napi megjegyzéseivel "hát látom ma sem fogytál,attól, hogy kifested a szemed még a kilók ott vannak,ne ülj oda mert nehéz vagy,nem igaz, hogy nem tudsz fogyni,miért híztál így meg", stbstbstb... húzgálja a száját ha rám néz meg ilyenek. Egyszerűen nem bírja bevésni az agyába, hogy beteg vagyok és ez az orvosi papíron is rajta van,hogy nem egy lusta disznó vagyok,hanem beteg. Ha társaságba megyünk és van valami étel,akkor állandóan szekál :na miért nem eszel? na? na? na?- és hülye megjegyzéseket tesznek a barátaival a nem csontsovány lányokra. Legutóbb nyíltan közölte velem mindenki előtt,hogy ha most találkozna velem először, ezer százalék nem állna velem szóba,hiába van eszem. És akkor sem hiszi el,hiába apapír, hogy a terhesség elég sok mindent előidézhet a nők szervezetében,sokszor ilyet is,mint ami velem van. És ez nem elég, a lányunk előtt még csak azért is piszkál a súlyomat illetően: "edd meg gyorsan, nehogy anya megkívánja és tovább hízzon, meg ilyenek..persze közben váltig állítja, hogy szeret... marhára nem érti meg, hogy nem jókedvemből van ez így. Hogy az égbe értessem meg vele a dolgot?
2011. dec. 13. 13:34
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
menekülj amíg lehet,ez nem ember,hanem egy állat
2011. dec. 13. 14:48
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha így beszél veled/rólad, én még azt is biztosra veszem hogy simán félrek*rna.

Úú, meg amit írtál, hogy mindenki előtt, így megalázni valakit mit képzel magáról? Az még egy dolog, hogy neked elmondja hogy mit gondol, bár azt se kéne, mármint hogy így vélekedjen, de milyen jogon hoz rád szégyent társaságban??

Vagy tudod mit kellett volna, visszadumálni, hogy most miért, te sem szóltál egy szót sem, hogy akkora f*rka mint egy mezei nyúlnak...

Hajrá-hajrá, menjen a francba, tegye tönkre más életét, meg lelkét. Nagyon sok sikert és erőt kívánok az újrakezdéshez!

És írj a fejleményekről:)

2011. dec. 13. 15:09
 43/48 anonim ***** válasza:
Szorítok neked, minden rendben lesz, erős vagy! :)
2011. dec. 13. 16:46
 44/48 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:
64%

ez szánalmas komolyan mondom!

most már értem miből fakad a férfiakról a sok negatív sztereotípia! ez egy farok! a 24 éves edzésterves mókusnak: te is egy farok vagy jóbarát! nem tudok mit mondani, tanácsot is csak egyet: lépj le egy időre tőle! anyuka vagy a gyerek mindig az anyánál köt ki válópernél! a férjnek kell bizonyítani az alkalmatlanságod...

22/F

2011. dec. 13. 16:58
 45/48 anonim ***** válasza:
Lépjél, ismételni tudom az előttem szólókat! Azért a férjed arcát megnézném, amikor azt mondja, pl. ma este, hogy kövér vagy, erre te azt mondod, hogy : neked meg kicsi a farkad, a súlyból le lehet adni, de a farkadat nem tudod megnöveszteni... Vagy a haverok előtt.... Ne hagyd magad!
2011. dec. 13. 17:27
 46/48 anonim ***** válasza:

Undorító a férjed, már bocs...Nagyon jó döntés, hogy elhagyod.

Azzal viszont egyetértek, hogy keress másik orvost, próbálj meg mindent, de csakis magadért tedd, ha te is úgy akarod!

Amúgy elmesélek valami vicceset, csak hogy lásd, van durvább:

Én 172 centi magas vagyok és kb 48 kiló. A volt barátom tömzsinek hívott, azt mondta, hogy hurkás a combom (mindenki azt mondja, hogy elég ropi lábam van, a combomon pedig még narancsbőr sincs, meg semmi, pláne nem hurka), meg előrevetítette a jövőt, hogy hatalmas zsírtorony leszek, mert olyan az alkatom.:DDDD (évek óta nem hízom egy dekát sem).

Édesanyám kb 170 centi magas, és annyi kilóra, mint Te, kérdező. Viszonylag teltebb, de még közel sem a túlsúlyos kategóriába tartozik, csinos nő (biztos Te is az vagy). Rá a volt barátom konkrétan azt mondta, hogy "anyád egy hájas dagadt SZÖRNYETEG"...

Szóval nem vagy egyedül, van még sajnos pár ilyen vaksi bunkó...:D

2011. dec. 14. 02:12
 47/48 anonim ***** válasza:
Na mi lett? Hova költöztél? Kinél van a gyerek? Melód van?
2012. márc. 26. 16:36
 48/48 anonim ***** válasza:

De jó lenne, ha írnál hogy mi történt veletek! Kíváncsiak lennénk mi lett a vége ennek!

Bár lehet ezt sose olvasod már, de remélem rengeteg erőd volt végigcsinálni és már nagyon boldog vagy azóta, és a gyerekek is!

Minden jót!

2017. febr. 14. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!