Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, hogy beteg vagyok?
Ha így beszél veled/rólad, én még azt is biztosra veszem hogy simán félrek*rna.
Úú, meg amit írtál, hogy mindenki előtt, így megalázni valakit mit képzel magáról? Az még egy dolog, hogy neked elmondja hogy mit gondol, bár azt se kéne, mármint hogy így vélekedjen, de milyen jogon hoz rád szégyent társaságban??
Vagy tudod mit kellett volna, visszadumálni, hogy most miért, te sem szóltál egy szót sem, hogy akkora f*rka mint egy mezei nyúlnak...
Hajrá-hajrá, menjen a francba, tegye tönkre más életét, meg lelkét. Nagyon sok sikert és erőt kívánok az újrakezdéshez!
És írj a fejleményekről:)
ez szánalmas komolyan mondom!
most már értem miből fakad a férfiakról a sok negatív sztereotípia! ez egy farok! a 24 éves edzésterves mókusnak: te is egy farok vagy jóbarát! nem tudok mit mondani, tanácsot is csak egyet: lépj le egy időre tőle! anyuka vagy a gyerek mindig az anyánál köt ki válópernél! a férjnek kell bizonyítani az alkalmatlanságod...
22/F
Undorító a férjed, már bocs...Nagyon jó döntés, hogy elhagyod.
Azzal viszont egyetértek, hogy keress másik orvost, próbálj meg mindent, de csakis magadért tedd, ha te is úgy akarod!
Amúgy elmesélek valami vicceset, csak hogy lásd, van durvább:
Én 172 centi magas vagyok és kb 48 kiló. A volt barátom tömzsinek hívott, azt mondta, hogy hurkás a combom (mindenki azt mondja, hogy elég ropi lábam van, a combomon pedig még narancsbőr sincs, meg semmi, pláne nem hurka), meg előrevetítette a jövőt, hogy hatalmas zsírtorony leszek, mert olyan az alkatom.:DDDD (évek óta nem hízom egy dekát sem).
Édesanyám kb 170 centi magas, és annyi kilóra, mint Te, kérdező. Viszonylag teltebb, de még közel sem a túlsúlyos kategóriába tartozik, csinos nő (biztos Te is az vagy). Rá a volt barátom konkrétan azt mondta, hogy "anyád egy hájas dagadt SZÖRNYETEG"...
Szóval nem vagy egyedül, van még sajnos pár ilyen vaksi bunkó...:D
De jó lenne, ha írnál hogy mi történt veletek! Kíváncsiak lennénk mi lett a vége ennek!
Bár lehet ezt sose olvasod már, de remélem rengeteg erőd volt végigcsinálni és már nagyon boldog vagy azóta, és a gyerekek is!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!