Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, hogy beteg vagyok?
Figyelt kérdés
Négy éve együtt,van egy két éves kislányunk. A terhességnek 58kg-al indultam neki,a várandósság sajnos előidézett nálam egy betegséget,és hiába mindenféle orvosi kezelés,diéta,gyógyszerek, sajnos nem tudok lefogyni most 75 kg vagyok. Múlt héten voltam kontrollon, és közölte az orvos, hogy ha bele döglök se fogok tudni lefogyni, mert nem tudják helyrebillenteni a szervezetem. Sok zöldségen,gyümölcsön és vízen élek,naponta edzem már két éve,és semmi,mind hiába. Párom pedig egyfolytában zaklat miatta,és már lelkileg tönkre tesz a napi megjegyzéseivel "hát látom ma sem fogytál,attól, hogy kifested a szemed még a kilók ott vannak,ne ülj oda mert nehéz vagy,nem igaz, hogy nem tudsz fogyni,miért híztál így meg", stbstbstb... húzgálja a száját ha rám néz meg ilyenek. Egyszerűen nem bírja bevésni az agyába, hogy beteg vagyok és ez az orvosi papíron is rajta van,hogy nem egy lusta disznó vagyok,hanem beteg. Ha társaságba megyünk és van valami étel,akkor állandóan szekál :na miért nem eszel? na? na? na?- és hülye megjegyzéseket tesznek a barátaival a nem csontsovány lányokra. Legutóbb nyíltan közölte velem mindenki előtt,hogy ha most találkozna velem először, ezer százalék nem állna velem szóba,hiába van eszem. És akkor sem hiszi el,hiába apapír, hogy a terhesség elég sok mindent előidézhet a nők szervezetében,sokszor ilyet is,mint ami velem van. És ez nem elég, a lányunk előtt még csak azért is piszkál a súlyomat illetően: "edd meg gyorsan, nehogy anya megkívánja és tovább hízzon, meg ilyenek..persze közben váltig állítja, hogy szeret... marhára nem érti meg, hogy nem jókedvemből van ez így. Hogy az égbe értessem meg vele a dolgot?2011. dec. 13. 13:34
1/48 anonim válasza:
Már bocs, de jó nagy paraszt a férjed! Nem neked kéne megértetni ezeket a dolgokat vele, hanem neki kéne normálisan hozzáállni. Őszintén én a sokadik ilyen beszólásánál összecuccolnék és elköltöznék, magam után hagyva egy vállfát, hogy este ha magányos, ölelgesse azt.
2/48 anonim válasza:
ne haragudj, de ez egy bunkó.. én otthagynám..
3/48 anonim válasza:
Úristen... képes vagy te ezt eltűrni? Én konkrétan beleléptem volna már a szájába. Nem tudom mit képzelnek magukról egyes hímek, de képzelem ő milyen tökéletesen nézhet ki... Hagyd ott a francba.
4/48 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Agyatlan, EQ-tlan majom (elnézést kérek az igazi majmoktól), és próbáltam nagyon finoman fogalmazni. Úgy rúgnám ki, hogy Bukarestnél fogná utoljára a radar.
6/48 anonim válasza:
Kezdd el te is szekálni, hogy neki meg kicsi a farka és igazából nem is élvezed vele a szexet, mert annyira férfiatlan. Én tuti nem hagynám magam megalázni, kitenném mint macskát szarni... Ezt nem lehet vele megértetni, mert egy marék döglött lepkének is nagyobb lehet az IQ-ja a leírtak alapján. Őszintén sajnálom, hogy ilyen szituba keveredtél. :x
7/48 anonim válasza:
"Úgy rúgnám ki, hogy Bukarestnél fogná utoljára a radar." :DDDD
8/48 A kérdező kommentje:
már többször is összepakoltam a cuccainkat (gyerekét meg enyémet),és megfenyegetett. Azt mondta elveszi Tőlem a gyereket,vagy maradok,vagy egyedül megyek. Válást is szóba hoztam,kijelentette,mindent elkövetne,hogy ne kapjam meg a gyereket.
2011. dec. 13. 13:44
9/48 anonim válasza:
Hacsak nem vagy alkoholista vagy drogos, vagy hasonló, akkor az esélye a gyerek megszerzésére kb. 0%. A bíróságok alapvetően az anyának ítélnek, csak akkor az apának, ha az anyával valami nagy gáz van.
De tudod mit? Kérdezz meg egy ügyvédet erről, megéri a fáradtságot. Ugyanakkor kezdj el gondolkodni, van-e olyan rokonod, barátnőd aki hallotta (akár többször) hogy a férjed hogy ócsárol, mert tanúként még jól jöhetnek.
10/48 anonim válasza:
Mekkora egy mocsokláda agyatlan barom!!! Èn is vágnám ki a f@szba, aztán észhez térne! Elnézést a kifejezésekért de nem találtam rá jobb szavakat! S egg feeej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!