Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg, hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Négy éve együtt,van egy két éves kislányunk. A terhességnek 58kg-al indultam neki,a várandósság sajnos előidézett nálam egy betegséget,és hiába mindenféle orvosi kezelés,diéta,gyógyszerek, sajnos nem tudok lefogyni most 75 kg vagyok. Múlt héten voltam kontrollon, és közölte az orvos, hogy ha bele döglök se fogok tudni lefogyni, mert nem tudják helyrebillenteni a szervezetem. Sok zöldségen,gyümölcsön és vízen élek,naponta edzem már két éve,és semmi,mind hiába. Párom pedig egyfolytában zaklat miatta,és már lelkileg tönkre tesz a napi megjegyzéseivel "hát látom ma sem fogytál,attól, hogy kifested a szemed még a kilók ott vannak,ne ülj oda mert nehéz vagy,nem igaz, hogy nem tudsz fogyni,miért híztál így meg", stbstbstb... húzgálja a száját ha rám néz meg ilyenek. Egyszerűen nem bírja bevésni az agyába, hogy beteg vagyok és ez az orvosi papíron is rajta van,hogy nem egy lusta disznó vagyok,hanem beteg. Ha társaságba megyünk és van valami étel,akkor állandóan szekál :na miért nem eszel? na? na? na?- és hülye megjegyzéseket tesznek a barátaival a nem csontsovány lányokra. Legutóbb nyíltan közölte velem mindenki előtt,hogy ha most találkozna velem először, ezer százalék nem állna velem szóba,hiába van eszem. És akkor sem hiszi el,hiába apapír, hogy a terhesség elég sok mindent előidézhet a nők szervezetében,sokszor ilyet is,mint ami velem van. És ez nem elég, a lányunk előtt még csak azért is piszkál a súlyomat illetően: "edd meg gyorsan, nehogy anya megkívánja és tovább hízzon, meg ilyenek..persze közben váltig állítja, hogy szeret... marhára nem érti meg, hogy nem jókedvemből van ez így. Hogy az égbe értessem meg vele a dolgot?
2011. dec. 13. 13:34
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
egyenlőre patt helyzet van,mert nem tudnék hova menni a gyerekkel,ha kirúgom. pedig más megoldás nem nagyon lesz. Addig meg csak jó lenne a helyzetet kicsit javítani,amíg a családomhoz nem tudnék költözni. Most spórolgatok vonatjegyre,mert reggelente mikor elmegy,elviszi az összes pénzt,nehogy le tudjunk lépni. Sajnos barátaim a környéken nincsenek,családom 600kmre van tőlem,csak anyukám él,neki meg nincs se kocsi,se jogsi.
2011. dec. 13. 13:48
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

Esküszöm neked, míg végigolvastam, kirázott a hideg.

EGy bunkó, faragatlan tuskó a 'párod'.

Ha dolgozik éppen, összepaskolnám a holmikat, és mennék a gyerekekkel együtt.

Annyi, de annyi csúnya jelzőt tudnék rá írni, de nem írom inkább...

2011. dec. 13. 13:50
 13/48 A kérdező kommentje:
nem orrolok rátok a kifejezésekért,elhihetitek,én sem vélekedek róla másképp. tanúim nem lennének,mert itt nekem nincsenek barátaim. Viszont se drogos,se alkoholista nem vagyok,sőt még csak krva sem. Rendezett életem volt mindig,soha egyetlen rossz dolgot nem követtem el. Azon kívül,hogy mint kiderült,hozzámentem...persze akkor még nem ilyen volt, a tenyerén hordozott..de szép is volt...
2011. dec. 13. 13:51
 14/48 anonim ***** válasza:
39%

Megértem egy részről a férjed,mert neki fontos,hogy csini legyél,de ezt nem tudja jól tálalni.

És drága figyelj ide,kérlek szépen ne hallgass az orvosokra,ne hidd el amit mondanak,komolyan,mi az,hogy sose fogysz le,ilyenért ölnék komolyan.Sok kötög.

Nézd meg a Rhonda Byrne:A Titok című filmet.

Menj el másik orvoshoz,egyél változatosan

ezt OLVASD el: [link]

Meg ha kell adok könyvet edzésről,tesépítéssel foglalkozok tudok segíteni.Az orvos kapja be,mond meg neki,ne szedj gyógyszert,vitaminok,ásványianyagok.

Nekem szívbillentyű hibám van,az orvos el akart tiltani az edzéstől,meg kaptam egy gyógyszert,amitől szívizom bénulást is kaphattam volna,meg impotenciát okoz,köszi szépen kihagyom inkább,azóta is tünetmentes vagyok.

Segítek mindenben,olvas önfejlesztő könyveket:Jack Canfield:Merj nyerni

Sajnálom,hogy ezt mondom de sajnos a férjed le fog lépni ha nem változol,kezd el.

Írd meg mizu,ok?

Üdv.

24F

2011. dec. 13. 13:51
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Milyen magas vagy? Én 73 kg vagyok, és a férjem szerint nagyon szép. Ez nem ok arra, hogy téged szekáljon a férjed. Én is mikor megismerkedtünk 60 kg voltam.
2011. dec. 13. 13:53
 16/48 anonim ***** válasza:
90%
24F Úristen... kussolj már el!
2011. dec. 13. 13:54
 17/48 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó neked mi bajod van könyörgöm.Egy rossz szót nem írtam,nem fogok neked vissza írni,látszik mekkora........ vagy,de hát mit is várok,most segíteni akartam,te patkány.
2011. dec. 13. 13:56
 18/48 anonim ***** válasza:
71%

14/16, te egy barom vagy.

És ha valakinek amputálni kell valamilyét, azt hagyják ott, mert nem így ismerték meg? Nem 200 kg, hogy akkora baj legyen!

2011. dec. 13. 13:56
 19/48 anonim ***** válasza:
22%
Pontosan miér is vok barom?
2011. dec. 13. 13:59
 20/48 anonim ***** válasza:
86%

Patkány a kedves sanghaji táncoslábú nénikéd.

Most komolyan, tényleg ekkora surmó vagy? Bakker nem az a baj hogy 75 kiló és nem tud lefogyni (mellesleg egy esetleges anyagcsere-betegség egy dolog, a szívbillentyű meg egy másik, hahó), hanem az a baj, hogy a férje szarba alázza és lelkileg terrorizálja emiatt. És erre jössz te, a nagyokos 24 éves és mit javasolsz? Edzéstervet! Hát bravó!

2011. dec. 13. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!