Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, hogy beteg vagyok?
Esküszöm neked, míg végigolvastam, kirázott a hideg.
EGy bunkó, faragatlan tuskó a 'párod'.
Ha dolgozik éppen, összepaskolnám a holmikat, és mennék a gyerekekkel együtt.
Annyi, de annyi csúnya jelzőt tudnék rá írni, de nem írom inkább...
Megértem egy részről a férjed,mert neki fontos,hogy csini legyél,de ezt nem tudja jól tálalni.
És drága figyelj ide,kérlek szépen ne hallgass az orvosokra,ne hidd el amit mondanak,komolyan,mi az,hogy sose fogysz le,ilyenért ölnék komolyan.Sok kötög.
Nézd meg a Rhonda Byrne:A Titok című filmet.
Menj el másik orvoshoz,egyél változatosan
ezt OLVASD el: [link]
Meg ha kell adok könyvet edzésről,tesépítéssel foglalkozok tudok segíteni.Az orvos kapja be,mond meg neki,ne szedj gyógyszert,vitaminok,ásványianyagok.
Nekem szívbillentyű hibám van,az orvos el akart tiltani az edzéstől,meg kaptam egy gyógyszert,amitől szívizom bénulást is kaphattam volna,meg impotenciát okoz,köszi szépen kihagyom inkább,azóta is tünetmentes vagyok.
Segítek mindenben,olvas önfejlesztő könyveket:Jack Canfield:Merj nyerni
Sajnálom,hogy ezt mondom de sajnos a férjed le fog lépni ha nem változol,kezd el.
Írd meg mizu,ok?
Üdv.
24F
14/16, te egy barom vagy.
És ha valakinek amputálni kell valamilyét, azt hagyják ott, mert nem így ismerték meg? Nem 200 kg, hogy akkora baj legyen!
Patkány a kedves sanghaji táncoslábú nénikéd.
Most komolyan, tényleg ekkora surmó vagy? Bakker nem az a baj hogy 75 kiló és nem tud lefogyni (mellesleg egy esetleges anyagcsere-betegség egy dolog, a szívbillentyű meg egy másik, hahó), hanem az a baj, hogy a férje szarba alázza és lelkileg terrorizálja emiatt. És erre jössz te, a nagyokos 24 éves és mit javasolsz? Edzéstervet! Hát bravó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!