Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg, hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Négy éve együtt,van egy két éves kislányunk. A terhességnek 58kg-al indultam neki,a várandósság sajnos előidézett nálam egy betegséget,és hiába mindenféle orvosi kezelés,diéta,gyógyszerek, sajnos nem tudok lefogyni most 75 kg vagyok. Múlt héten voltam kontrollon, és közölte az orvos, hogy ha bele döglök se fogok tudni lefogyni, mert nem tudják helyrebillenteni a szervezetem. Sok zöldségen,gyümölcsön és vízen élek,naponta edzem már két éve,és semmi,mind hiába. Párom pedig egyfolytában zaklat miatta,és már lelkileg tönkre tesz a napi megjegyzéseivel "hát látom ma sem fogytál,attól, hogy kifested a szemed még a kilók ott vannak,ne ülj oda mert nehéz vagy,nem igaz, hogy nem tudsz fogyni,miért híztál így meg", stbstbstb... húzgálja a száját ha rám néz meg ilyenek. Egyszerűen nem bírja bevésni az agyába, hogy beteg vagyok és ez az orvosi papíron is rajta van,hogy nem egy lusta disznó vagyok,hanem beteg. Ha társaságba megyünk és van valami étel,akkor állandóan szekál :na miért nem eszel? na? na? na?- és hülye megjegyzéseket tesznek a barátaival a nem csontsovány lányokra. Legutóbb nyíltan közölte velem mindenki előtt,hogy ha most találkozna velem először, ezer százalék nem állna velem szóba,hiába van eszem. És akkor sem hiszi el,hiába apapír, hogy a terhesség elég sok mindent előidézhet a nők szervezetében,sokszor ilyet is,mint ami velem van. És ez nem elég, a lányunk előtt még csak azért is piszkál a súlyomat illetően: "edd meg gyorsan, nehogy anya megkívánja és tovább hízzon, meg ilyenek..persze közben váltig állítja, hogy szeret... marhára nem érti meg, hogy nem jókedvemből van ez így. Hogy az égbe értessem meg vele a dolgot?
2011. dec. 13. 13:34
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
70%
Ez jó volt 20/20, igazad van. :)
2011. dec. 13. 14:01
 22/48 anonim ***** válasza:
46%
És ebbe mi rosszat írtam,segíteni akartam,ennyi.Igen nem jól tálalja a férje,egy idióta,de leírom,hogy mi a tapasztalatom az orvosokkal,mert ez egyik haveromat majdnem megölték,agyvérzéssel haza akarták küldeni,ne erről ennyit 31évesen,hogy semmi baja,közbe a baloldala lenyomorodott majdnem.NEm értem,miér nem lehet normálisan írni
2011. dec. 13. 14:02
 23/48 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok. Nem egy olyan drasztikus,hogy 150 és 150 kg... sokaknak tetszem így,mert kapok pozitív visszajelzéseket. Tudom,hogy voltak szebb napjaim,hiányoznak is. Főleg mikor megtalálom a régi ruháim.. De akkor sem értem miért kell egy ekkora b@romnak lennie..
2011. dec. 13. 14:03
 24/48 anonim ***** válasza:
51%
az ilyen alakoknak akarhogy nézne is ki, nem lenne neki jó mert egy bunkó, paraszt, senkiházi idióta.. és komolyan edzéstervet javasolsz????? egyre nevetségesebb vagy nekem.. nem veszed észre, h csak te gondolod igy, és h az nem lehet h mindenki hülye, csak te vagy az okos.. az meg a te marhasagod h nem hallgatsz az orvosokra, de iiigen, gondolom, neked az orvosi diplomád is megvan.. :D az a baj itt h a pasi a sárga földig alázza a nőt.. ezen nem segitaz edzésterv.. és mi az h megfenyegeti?? ez már régen nem szerelem.. kérdező, pakolj össze, és menj el, Magyarországon szinte esélytelen h a pasi kapja meg a gyerekeket..
2011. dec. 13. 14:04
 25/48 anonim ***** válasza:
38%

Nem tudja tálalni,de miért nem segít akkor benne?

Ő is odateszi magát,mert mondom adok-kapok elve kell,nem csak az egyiknek kell hanem a másiknak is.

2011. dec. 13. 14:05
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kb. ugyanúgy nézhetün ki. Én 162/73 vagyok. Mikor megismerkedtünk 162/60. És a férjem sosem szól be. Sőt mindennap elmondja, hogy mennyire szép vagyok. Inkább én szoktam mondogatni, hogy meghíztam. (Pedig a férjem sportos.)

Ne hagyd magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. dec. 13. 14:08
 27/48 anonim ***** válasza:
76%

Azért nem lehet normálisan írni, mert idegesítően egysíkú vagy. Biztos mindenki hanyatt vágja magát a teljesítményedtől, gratulálok hozzá, éljél sokáig jó egészségben, de megint mondom amit a másik topikban is: halovány lila segédfogalmad sincs a nőkről. Semmennyi, érted? Nada, nulla, zéró.

De leírom részletesebben, a kedvedért: a kérdezőnek nem az a problémája, hogy nem elég fitt. A problémája az, hogy van egy ultrabarom férje, aki ha nem a kilói miatt piszkálná, akkor találna mást, amiért piszkálni lehet, ezt hívják lelki terrornak. És mivel nem az a baj, hogy a kérdező 75 kg (mellesleg lássuk be, ez még csak nem is a partra vetett bálna kategória), nem megoldás rá az edzés, és főleg nem azzal a felhanggal, hogy "különben el fog hagyni a férjed". Mellesleg ez lenne a legjobb, ami kérdezővel történhetne, mielőtt végképp tönkremegy az önbecsülése.

2011. dec. 13. 14:08
 28/48 anonim ***** válasza:
52%

Tudod mit akkor olvas el bazz Lenkei:Cenzúrázott egészség könyvét,nem vagyok szcientológus,mielőtt ez lenne a következő,sőt utálom is,de ez a könyv nekem ébresztő volt.Nálunk betegség ügy van nincs egészségügy,nem célja az orvosoknak,hogy jól legyél,hanem hogy beteg.Most lehet hülyézni,csak kicsit többet látok ebben a témában,és sajnos így van,de szívesen megismertetlek egy kedves haverral,akit majdnem ronccsá tettek és 38éves most.Csak az a baj,hogy ti ezt nem fogjátok el,sok mindenről nem tudtok bizony,én is csak nézek néha.

Nevetséges vagyok neked lehet,kérdez meg pár olvasott embert mi a véleménye erről,amikor szegény prosztatarákos bácsi tőlünk várja a termékeket bajára,mert az orvosok majdnem tönkretették,és 2hónap alatt látványosan javult,akkor lehet hülye vagyok,vállalom.

Mindegy falra hányt borsó.

2011. dec. 13. 14:10
 29/48 A kérdező kommentje:
mindegy, ne vitatkozzatok, felesleges. Edzettem eddig is, edzeni is fogok,mert kell a mozgás, valljuk be. Vagy sikerül,vagy nem. Az ilyen dolgok nem bántanak,csak tanácsot adott,véleményt nyilvánított.. Köszönöm Nektek a biztató szavakat! Valószínűleg válni fogunk. Ha nem is lesz minden tökéletes, a mostanitól azért csak jobb lesz. Köszönöm mindenkinek!
2011. dec. 13. 14:11
 30/48 anonim ***** válasza:
73%

24F: Fogd már fel, hogy a kérdezőnek hormonbetegsége, anyagcsere betegsége van. Ha napi szinten edz, normálisan étkezik, és nem tud lefogyni, mert nem tudják beállítani a hormonjait, akkor jöhetsz te bármilyen edzéstervvel, NEM fog segíteni.

Ez a baj az emberek egy részéve. Hogy képtelenek felfogni azt, hogy attól, hogy nekik nincs ilyen problémájuk, attól még bizony létezik ilyen.

Ez olyan, mint ha azt próbálnád elérni, hogy egy vak ember szemtornával nyerje vissza a látását.

Kérdező: Hagyd el. A gyereket nem fogják neki ítélni, mert ahogy írták, ha nincs nagy gáz az anyával, akkor biztosan neki ítélik a gyereket.

2011. dec. 13. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!