Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, hogy beteg vagyok?
Nem tudja tálalni,de miért nem segít akkor benne?
Ő is odateszi magát,mert mondom adok-kapok elve kell,nem csak az egyiknek kell hanem a másiknak is.
Akkor kb. ugyanúgy nézhetün ki. Én 162/73 vagyok. Mikor megismerkedtünk 162/60. És a férjem sosem szól be. Sőt mindennap elmondja, hogy mennyire szép vagyok. Inkább én szoktam mondogatni, hogy meghíztam. (Pedig a férjem sportos.)
Ne hagyd magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért nem lehet normálisan írni, mert idegesítően egysíkú vagy. Biztos mindenki hanyatt vágja magát a teljesítményedtől, gratulálok hozzá, éljél sokáig jó egészségben, de megint mondom amit a másik topikban is: halovány lila segédfogalmad sincs a nőkről. Semmennyi, érted? Nada, nulla, zéró.
De leírom részletesebben, a kedvedért: a kérdezőnek nem az a problémája, hogy nem elég fitt. A problémája az, hogy van egy ultrabarom férje, aki ha nem a kilói miatt piszkálná, akkor találna mást, amiért piszkálni lehet, ezt hívják lelki terrornak. És mivel nem az a baj, hogy a kérdező 75 kg (mellesleg lássuk be, ez még csak nem is a partra vetett bálna kategória), nem megoldás rá az edzés, és főleg nem azzal a felhanggal, hogy "különben el fog hagyni a férjed". Mellesleg ez lenne a legjobb, ami kérdezővel történhetne, mielőtt végképp tönkremegy az önbecsülése.
Tudod mit akkor olvas el bazz Lenkei:Cenzúrázott egészség könyvét,nem vagyok szcientológus,mielőtt ez lenne a következő,sőt utálom is,de ez a könyv nekem ébresztő volt.Nálunk betegség ügy van nincs egészségügy,nem célja az orvosoknak,hogy jól legyél,hanem hogy beteg.Most lehet hülyézni,csak kicsit többet látok ebben a témában,és sajnos így van,de szívesen megismertetlek egy kedves haverral,akit majdnem ronccsá tettek és 38éves most.Csak az a baj,hogy ti ezt nem fogjátok el,sok mindenről nem tudtok bizony,én is csak nézek néha.
Nevetséges vagyok neked lehet,kérdez meg pár olvasott embert mi a véleménye erről,amikor szegény prosztatarákos bácsi tőlünk várja a termékeket bajára,mert az orvosok majdnem tönkretették,és 2hónap alatt látványosan javult,akkor lehet hülye vagyok,vállalom.
Mindegy falra hányt borsó.
24F: Fogd már fel, hogy a kérdezőnek hormonbetegsége, anyagcsere betegsége van. Ha napi szinten edz, normálisan étkezik, és nem tud lefogyni, mert nem tudják beállítani a hormonjait, akkor jöhetsz te bármilyen edzéstervvel, NEM fog segíteni.
Ez a baj az emberek egy részéve. Hogy képtelenek felfogni azt, hogy attól, hogy nekik nincs ilyen problémájuk, attól még bizony létezik ilyen.
Ez olyan, mint ha azt próbálnád elérni, hogy egy vak ember szemtornával nyerje vissza a látását.
Kérdező: Hagyd el. A gyereket nem fogják neki ítélni, mert ahogy írták, ha nincs nagy gáz az anyával, akkor biztosan neki ítélik a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!