Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, hogy beteg vagyok?
Kérdező:Van egy technika verbális önvédelem:
Amikor basztat:Akkor mond azt,hogy aha,vagy király,jó, köszi, ,,nahát,de jó", ,,tök jó", vagy kezdj el beszélni másról,pl:tudtad,hogy mittomén a zsiráf lehet akár 20m is.Valami f@szságról aminek semmi értelme.
Vagy kezd el kérdezgetni.Jó oké,értem.Pontosan mit csináljak,hogy lemenjen ez a súly?Valami válasz.És akkor mindig kontráz rá kérdésekkel,tuti módszer.
És kontráz rá.
Ha ő is csinál valami rendesen neked akkor te is,ennyi,mert látom a szándék az meg van,ez nagyon becsülendő.
Szedned kellene vitaminokat,meg ilyen készítményeket.
Nem rábeszélni akarlak,csak tudom,hogy sajnos az emberi szervezet minőségben éhezik-és ez a baj,ezért betegek az emberek,de ez hosszú lenne leírnom ez kb egy 10oldalas fogalmazás lenne most a részemről. :)
14:20
mosolyogtam a zsiráfon :D próbáltam a dolgot már, de semmi extra nem történt. De tudod mit? Te is segítettél, mert akkor ha minden jól megy,holnap elkezdek lezárni valamit. És bunkó leszek. Legalább annyira,amennyire ő velem. Köszönöm Neked is!
Igazad van, mert ha már polir alázott, és önbecsülésed nulla lesz, nőt is szerez magának. Mert beteg elme.
Hú, de utálom az ilyet. Előbb leírtam a véleményemet, aztán írták, hogy átnézik a beírásaimat. :O
Semmi gond 14:25 :)
Legalább mi ne vesszünk össze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!