Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg, hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Négy éve együtt,van egy két éves kislányunk. A terhességnek 58kg-al indultam neki,a várandósság sajnos előidézett nálam egy betegséget,és hiába mindenféle orvosi kezelés,diéta,gyógyszerek, sajnos nem tudok lefogyni most 75 kg vagyok. Múlt héten voltam kontrollon, és közölte az orvos, hogy ha bele döglök se fogok tudni lefogyni, mert nem tudják helyrebillenteni a szervezetem. Sok zöldségen,gyümölcsön és vízen élek,naponta edzem már két éve,és semmi,mind hiába. Párom pedig egyfolytában zaklat miatta,és már lelkileg tönkre tesz a napi megjegyzéseivel "hát látom ma sem fogytál,attól, hogy kifested a szemed még a kilók ott vannak,ne ülj oda mert nehéz vagy,nem igaz, hogy nem tudsz fogyni,miért híztál így meg", stbstbstb... húzgálja a száját ha rám néz meg ilyenek. Egyszerűen nem bírja bevésni az agyába, hogy beteg vagyok és ez az orvosi papíron is rajta van,hogy nem egy lusta disznó vagyok,hanem beteg. Ha társaságba megyünk és van valami étel,akkor állandóan szekál :na miért nem eszel? na? na? na?- és hülye megjegyzéseket tesznek a barátaival a nem csontsovány lányokra. Legutóbb nyíltan közölte velem mindenki előtt,hogy ha most találkozna velem először, ezer százalék nem állna velem szóba,hiába van eszem. És akkor sem hiszi el,hiába apapír, hogy a terhesség elég sok mindent előidézhet a nők szervezetében,sokszor ilyet is,mint ami velem van. És ez nem elég, a lányunk előtt még csak azért is piszkál a súlyomat illetően: "edd meg gyorsan, nehogy anya megkívánja és tovább hízzon, meg ilyenek..persze közben váltig állítja, hogy szeret... marhára nem érti meg, hogy nem jókedvemből van ez így. Hogy az égbe értessem meg vele a dolgot?
2011. dec. 13. 13:34
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy ilyen pasim. Elhittem, hogy egy hatalmas dagadt vagyok 56 kilósan. Önértékelésem nulla volt, senkire rá sem mertem nézni, mert egy dagadt disznó vagyok, úgyis hívott, hogy disznó. A saját önbecsülése hiányzott, és ezért alázott engem, mert úgy nagyobbnak hitte magát. Egy szánalmas undorító ember volt. Így próbált meg rajtam uralkodni. Menekülj az ilyentől!
2011. dec. 13. 14:13
 32/48 anonim ***** válasza:
85%
Ez is egy elmebeteg felfogás. Az orvososk senkit sem akarnak megölni. A családban több orvos is van, anyukám is az, és nem egy gyilkológép.
2011. dec. 13. 14:16
 33/48 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező:Van egy technika verbális önvédelem:

Amikor basztat:Akkor mond azt,hogy aha,vagy király,jó, köszi, ,,nahát,de jó", ,,tök jó", vagy kezdj el beszélni másról,pl:tudtad,hogy mittomén a zsiráf lehet akár 20m is.Valami f@szságról aminek semmi értelme.

Vagy kezd el kérdezgetni.Jó oké,értem.Pontosan mit csináljak,hogy lemenjen ez a súly?Valami válasz.És akkor mindig kontráz rá kérdésekkel,tuti módszer.

És kontráz rá.

Ha ő is csinál valami rendesen neked akkor te is,ennyi,mert látom a szándék az meg van,ez nagyon becsülendő.

Szedned kellene vitaminokat,meg ilyen készítményeket.

Nem rábeszélni akarlak,csak tudom,hogy sajnos az emberi szervezet minőségben éhezik-és ez a baj,ezért betegek az emberek,de ez hosszú lenne leírnom ez kb egy 10oldalas fogalmazás lenne most a részemről. :)

2011. dec. 13. 14:20
 34/48 A kérdező kommentje:
elhagyom. és tudjátok miért? ahogy veszekedtek,találtam egy sort,amit eddig mindig figyelmen kívül hagytam:" van egy ultrabarom férje, aki ha nem a kilói miatt piszkálná, akkor találna mást, amiért piszkálni lehet"...-igen, találna,és talál is..mindig, mindenért piszkál,csak ez valahogy mindig elsiklott előttem. szerintem nem is akartam észre venni,mert nem akartam változtatni. Viszont most hogy egyre többet piszkál a súlyom miatt ez kijött belőlem,és hála nektek, az apró részletekbe is belementem. Nem jó helyen van ez, az amaz,hideg van,meleg van,pislogok,nem pislogok. Kell,hogy felnyissák az ember szemét. Hát ezért úgy döntöttem,lesz ami lesz,holnap go egy ügyvéd,elregélem a problémám,díjat kérdezek,és bele vágok... A gyereket akkor mint mondjátok nem vehetik el tőlem, mert semmi problémám nincs. Köszönöm Nektek még egyszer! :)
2011. dec. 13. 14:21
 35/48 A kérdező kommentje:

14:20

mosolyogtam a zsiráfon :D próbáltam a dolgot már, de semmi extra nem történt. De tudod mit? Te is segítettél, mert akkor ha minden jól megy,holnap elkezdek lezárni valamit. És bunkó leszek. Legalább annyira,amennyire ő velem. Köszönöm Neked is!

2011. dec. 13. 14:23
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, mert ha már polir alázott, és önbecsülésed nulla lesz, nőt is szerez magának. Mert beteg elme.

Hú, de utálom az ilyet. Előbb leírtam a véleményemet, aztán írták, hogy átnézik a beírásaimat. :O

2011. dec. 13. 14:24
 37/48 anonim ***** válasza:
81%
ma 14:16 máskép értettem amit írtam,hogy sajnos az orvosi oktatás gyógyszerközpontú,tehát csak tüneteket kezelnek nem megoldást,pl:fáj a fejed,akkor mit mond az orvos szedd be az aszpirint,erre értem.Nem minden orvosra igaz amit írtam sőt van olyan aki máskép gyógyit,pl:mentem egy sportorvoshoz mondta,hogy látom edz maga,és szed-e fehérjét,mert azt remélem tudja,hogy kell,mivel a kajában kevés van.Csak néztem.Meg,hogy reméli megfelelő a vitamin bevitelem,mondom persze,azt mondja,helyes,és kérem gyógyszert ne szedjen.Vannak kivételek is persze,akik tényleg ott vannak,csak én a nagy átlagra írtam,bocsánat félreérthető voltam,elnézést
2011. dec. 13. 14:25
 38/48 anonim ***** válasza:
70%

Semmi gond 14:25 :)

Legalább mi ne vesszünk össze. :)

2011. dec. 13. 14:26
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Helyes! Nagyon jól teszed, hajrá! Azért írd meg légyszi holnap, hogy mit mondott az ügyvéd, kíváncsi vagyok. És örülök, hogy sikerült felnyitni a szemed! :)
2011. dec. 13. 14:34
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Hat en meg ilyen bun*o embert nem lattam,hogy lehet valaki ennyire erzeketlen.... hagyd a francba,megsem erdemel.igy megalazni valakit!!!!nem olvstam vegig az összes kommentet de hidd el a gyereket nem tudja elvenni töled!szanalmas ez az ember!!
2011. dec. 13. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!