Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a páromnak, hogy nem vesznek fel sehova, hogy ne nézzen le?

Figyelt kérdés

A párom örökké szekál, hogy legyen munkám, lehessen rám alapozni, ami érthető is.

nos most van egy extra alacsony fizetésű munkám, mellette keresem a jobbakat, senki még csak válaszra sem méltat, ha igen, akkor meg elutasító válaszokat kapok.

Most kezdett bennem körvonalazódni, hogy normális munkám hogy legyen jelenleg és régóta nincs kilátásban.

a párom meg nagy reményeket fűz hozzám, most fogunk összeköltözni, totál úgy van vele, hogy a helyzetem átmeneti. Nem tart egy szerencsés, talpraesett alkatnak az biztos, viszont reménye van bennem (vagy reményt lát bennem)

Viszont én a mai nappal(2 év után) rájöttem, hogy nekem álom már egy jó állás, természetesen még keresem, meg jelentkezem mindenhova, de valójában feladtam.

Attól félek ha ezt közlöm vele, először persze bíztatna, de még egy szerencsétlenebb senkinek látna, aminek következményei is lehetnek az idők folyamán a rólam alkotott képe törhet benne össze.

de ha nem közlöm vele, a sok sikertelenség egy idő múlva úgy is ugyanoda vezetne.

vagy ne is mondjam el neki?

2011. dec. 12. 17:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk az biztos hogy lekileg teljesen padlóra küldött már téged,te nem vagy boldog,te félsz tőle,és ez már régen rossz,ha félsz a párodtól,hogy nem tart semmire,mondjuk sok pasi szereti a barátnőit,lealázni,elnyomni,hogy azt higyék hogy szardarabok,a pasira meg istenként nézzenek fel,na ezek a pasik pszochiopaták.
2011. dec. 12. 18:46
 12/22 anonim ***** válasza:

Biztosan vannak olyan képességeid, olyan belső erényeid, erősségeid, amelyek révén sikeresebb, elismertebb lehetsz, mint mások, mint jelenleg. Keresd magadban azt a pluszt, és erősen gondolj arra, erősen akard megkapni az élettől azt a lehetőséget, hogy ezt meg is mutasd önmagadnak és másoknak is!

A párodnak ez a fajta mentalitása csak még inkább lefelé húz, az amúgy is már erősen megfogyatkozott önbizalmad terén. Nehéz így élni, nehéz így fenntartani a jobb jövőbe vetett hitünket, ha valaki állandóan azt duruzsolja a fülünkbe, hogy semmire sem vagyunk jók.

Ne add fel! Keresd azt a munkát, amit igazán nem munkaként, hanem szinte kedvtelésből tudnál végezni, hidd, hogy rá is találsz, és tudatilag állj rá arra, hogy az élet neked is megadja azt, amit másoknak is megad, akik valóban akarják: munka, siker, boldogság, elégedettség, bőség és minden, ami szép és jó. Akard, és ne add fel!

(Csak zárójelben: én azért elgondolkodnék azon is, hogy akarnék-e egész életemben egy, rólam ilyen véleménnyel lévő emberrel együtt élni, akarnám-e egész életemben ezt a fajta lenézést, és semmibe-vevést hallani, érezni, és elszenvedni)

2011. dec. 12. 18:50
 13/22 A kérdező kommentje:

"A masik, h engem nem erdekelnek az almai, mert abbol a budos eletben nem fog megelni. "

mintha csak a párom mondta volna....

amúgy ő jól él, nem albérlőtársa lennék

és diplomám van, ő meg szakmunkás és egész életében sikeresebb volt mint én.

és mióta befejeztem a sulit, folyamatosan képzem magam.

és nem adtam fel, mindent úgy csinálok,hogy legyen munkám, írtam csak lelkileg adtam fel.

és kedves utolsó olvastam a vonzás törvényéről, meg hasonlók, be is jött meg lett álmaim állása, két hónap után pedig közölték, hogy befejeztük a projektet, köszönjük a munkáját.

azóta csak kisfizetésű helyre vettek fel, ahova egyáltalán felvettek

2011. dec. 12. 19:02
 14/22 anonim ***** válasza:

Na latod itt kezdodik a problema.

H nem is erted mirol beszel a parod meg en se.

Egy alomvilagban elsz, ahol azt hiszed, h ha van egy diplomad akkor minden kiraly.

En elhiszem, h jo fb-n kilinkelni, h te az xy karra jarsz, de ezen kivul kifujt.

En se azt csinalom, amit szeretnek, de meg lehet belole elni es ez fontosabb, mert majd ha kijon a villanyszamlas ot csak az fogja erdekelni, h van penz vagy nincs.

Sz.ar, de ez van.

2011. dec. 12. 19:14
 15/22 anonim ***** válasza:

No látod Kedves Kérdező!

A vonzás törvénye = "csak lelkileg adtam fel" = és ezt vonzod be az életedbe, mert lelkileg feladtad. Aki lelkileg feladta, az feladott minden reményt. A villanyszámla pedig jön! (akár megígérte, akár nem, az jön!)

Hát ne add fel! Mond azt magadnak, hogy most ez van, jó hogy ez van, de ennél többet akarok, többet érdemlek, és többet, jobbat is kapok, csak keresni kell!

Ha feladod és nem keresed, hogy az ördögbe gondolod, hogy rátalálsz arra a jobbra, amit szeretnél?

2011. dec. 12. 19:31
 16/22 anonim ***** válasza:

Figyelj, ne add fel, mert akkor tényleg nem fogsz soha jobb állást találni. Ha feladod, nem hiszel benne, akkor nem is érdemelsz jobbat. Hogy akarod így eladni magad?

Ülj le egy szabad órádban, gondold végig, mi kellhet egy jobban fizető munkahelyhez? Ha nincs kép a fejedben, akkor nézz körül a neten, ezer cikk szól erről. Aztán szedd össze, mi az, ami megvan benned, mi az, ami nincs, és mi az, ami meglehetne. Ezekre koncentrálj, tudatosan, fejleszd magadat. Persze ehhez nem árt egy konkrét cél kitűzése is.

És változtass az önéletrajzodon, ne neten küldd, vidd el személyesen kinézett cégekhez. Sokkal tovább tart, de ezerszer hatékonyabb, mint egy email az ezer közül.

2011. dec. 12. 19:32
 17/22 A kérdező kommentje:

köszi a biztatásokat.

holnap újult erő.

mindig fel kell állni a padlóról.

2011. dec. 12. 19:42
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez a beszéd!
2011. dec. 12. 19:51
 19/22 A kérdező kommentje:
de miért kötök én ki mindig a padlón?
2011. dec. 12. 20:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Van, akinek semmilyen munkája sincs már egy ideje.
2011. dec. 12. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!