Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a páromnak, hogy nem vesznek fel sehova, hogy ne nézzen le?

Figyelt kérdés

A párom örökké szekál, hogy legyen munkám, lehessen rám alapozni, ami érthető is.

nos most van egy extra alacsony fizetésű munkám, mellette keresem a jobbakat, senki még csak válaszra sem méltat, ha igen, akkor meg elutasító válaszokat kapok.

Most kezdett bennem körvonalazódni, hogy normális munkám hogy legyen jelenleg és régóta nincs kilátásban.

a párom meg nagy reményeket fűz hozzám, most fogunk összeköltözni, totál úgy van vele, hogy a helyzetem átmeneti. Nem tart egy szerencsés, talpraesett alkatnak az biztos, viszont reménye van bennem (vagy reményt lát bennem)

Viszont én a mai nappal(2 év után) rájöttem, hogy nekem álom már egy jó állás, természetesen még keresem, meg jelentkezem mindenhova, de valójában feladtam.

Attól félek ha ezt közlöm vele, először persze bíztatna, de még egy szerencsétlenebb senkinek látna, aminek következményei is lehetnek az idők folyamán a rólam alkotott képe törhet benne össze.

de ha nem közlöm vele, a sok sikertelenség egy idő múlva úgy is ugyanoda vezetne.

vagy ne is mondjam el neki?

2011. dec. 12. 17:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Ha ekkora kétségbeesésbe hajszol az,h nincs normális munkád gondolom férfi vagy.

Viszont ha nő, akkor:

Az én párom az állandó kenyérkeresgélő....nem sokat szokott találni,de legalább biztos a munkája (közalk.)

Én januárban fejeztem be a fősulit. Májustól szeptemberig dolgoztam egy fustös kis kocsmában pultosként. Október 25-e óta fusiban járok egy idős hölgyhöz házi segítségnyújtás gyanánt,de mostanra úgy felépült, hogy igazándiból már nem angy szüksége van rám, inkább már csak társalkodó nő vagyok.

Holnap megyek állásinterjúra, kávézóba, felszolgálónak...

jah és szociális munkás végzettségem van, amivel nem tudok elhelyezkedni.

A párom 1-1 vita folyamán vagy azt vágta a fejemhez, h Ő a kenyér kereső,tehát Ő mondja meg h mi és hogy lesz, vagy ha netán dolgoztam, akkor Ő keres többet, vagy Ő dolgozik többet (óra számban)...szóval kilátástalan, mindig is mondtam neki,hogy én valahol az Ő segge alatt vagyok. Januárban leszünk 5 éve együtt....Én elmagyaráztam neki, hogy nem én nem keresek, hanem engem nem akarnak :D

Próbálkozok , több helyre felraktam hirdetést és küldtem el önéletrajzot. Ez a kávézó is maga talált meg, nem én kerestem. Mond emg a párodnak,h a mai világban örüljön az ember ha van munkája, bár azt nem tudom,h egyáltalán a szakmádban dolgozol-e.

23N

2011. dec. 12. 18:06
 2/22 anonim ***** válasza:

1 szerintem ne ad fel

2 beszélj vele erről, hogy mi lenne ha élted végéig ilyen szerény állásod lenne...

3 ne mondja le magadról. Nekem most pont anyukám adta fel a küzdelemt és eszméletlen rossz így nekem, hogy nem segíthetek rajta, mert ő már feladta... :(

Szóval beszéld meg vele és ne ad fel!

Minden jót!

22/L

2011. dec. 12. 18:07
 3/22 anonim válasza:
54%
Az már régen rossz, ha a párod lenéz valamiért...
2011. dec. 12. 18:08
 4/22 A kérdező kommentje:

igen, nő vagyok

és én is megkaptam már ilyesmiket, hogy ő a kenyérkereső, minden neki köszönhető, meg hasonlók.

az jó ötlet, hogy megkérdezem, mi lenne ha életem végéig ennyit keresnék, de ahogy ismerem, biztos azt válaszolná, hogy úgysem ennyit fogok, amivel megint rám tenne egy terhet.

nem adom fel fizikai értelemben, lelkiekben adtam fel.

vagy ha el sem mondanám?

meddig lehet játszani azt, hogy sikeres vagyok, amikor nem úgy van.

2011. dec. 12. 18:17
 5/22 A kérdező kommentje:
és a párom ha jönnék a mai világban a munkahelyzettel szöveggel, kiakadna, hogy mégis mindenki dolgozik ha szétnéz a környezetében.
2011. dec. 12. 18:18
 6/22 anonim ***** válasza:
Küzdj tovább. Addig is, míg keresgélsz, tanulj, képezd magad. Mi a végzettséged?
2011. dec. 12. 18:20
 7/22 anonim ***** válasza:
74%

Hát akkor örülhet, hogy az Ő környezetében mindenkinek van biztos és marha jól kereső munkahelye. Nekem van oylan ismerősöm,akinek nincs. Sőt az egész fősulis osztálytárs brigád közül kb. 3 dolgozik a szakmában, másik 2 meg bolti eladó. a többi nem tudott elhelyezkedni...vágd tarkón,alighanem az hiányzik neki!

23N

2011. dec. 12. 18:36
 8/22 anonim válasza:

:D Igen,vágd tarkón...egy szeneslapáttal.

Amúgy mi a végzettséged?

2011. dec. 12. 18:38
 9/22 anonim ***** válasza:

Ismeros a szitu:)

A baratnommel voltak az elejen ilyen problemak, h na mi legyen a munkaval, foleg, h tudtam, h nem egy elveszett ember szal mi leultunk es megbeszeltuk, h min is kellene valtoztatni(pl:nagy a szaja)

A masik, h engem nem erdekelnek az almai, mert abbol a budos eletben nem fog megelni.

Szerencsere most mar o is belatja, h a mai vilagban mar nem igazan van arra mod, h az ember azt csinalja amit szeret:S

Annyi esze meg alapbol volt, h ne bohockepzobe mint peldaul a fent emlitett szoc. munkas kepzobe jarjon.

2011. dec. 12. 18:40
 10/22 anonim ***** válasza:
Biztos ő szeret téged?Mert ha bármiért is lenéz az már rég rossz.Amúgy azért akar veled lenni,összeköltözni,mert van állásod,vagy mert szeretne veled lenni mert szeret,vagy csak az összeköltözésnél kell neki valaki aki segíti fizetni a rezsit,kaját stb-t.Nehogy a végén egy albérlőtárs legyél csak,vagy egy hézagtöltő barátnő aki addig kell amig meletted keresi a jobbat,és ha meglesz téged leépit.
2011. dec. 12. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!