Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit tegyek. Vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek. Vélemények? (hosszú, de remélem elolvassátok)

Figyelt kérdés
A párommal másfél éve vagyunk együtt. Sokat tanul, alig van ideje rá hétköznap. Hétvégente is van, hogy nem találkozunk, mert közbejön neki valami. Mindig én alkalmazkodok hozzá, ő sose. Mostanába úgy éreztem eltávolodtunk egymástól, nem voltam biztos már az érzéseimben. Elmondtam neki, hogy nem érzem már azt a lángolást, amit azelőtt. Szakított, mert aztmondta neki szüksége van egy kapcsolatban a lángolásra. Utána találkozgattunk, megbeszéltük a dolgokat. Olyankor mindig meg akartam ölelni, meg puszilni, vele akartam lenni, 100%ig biztos voltam benne.. Aztán amikor utána itthon ültem egyedül megint elbizonytalanodtam, de közben hiányzott. És nem az hiányzott, hogy legyen kihez hozzábújni, meg legyen aki megsimogat, hanem hogy Ő tegye meg ezeket. Aztán felhívott megához, hogy nézzünk meg egy filmet. Felmentem, összebújva néztük a filmet, amikor megsimogatott mindig rázott a hideg, meg amikor megpuszilt, és alig vártam, hogy megcsókoljon. Megbeszéltük, hogy megint megpórbáljuk. Ezt a hetet együtt töltöttük, tökéletes volt minden. Szemernyi kétely nem volt bennem. Nagyon jó volt vele, olyan volt minden mint az elején. Aztán a hétvégén megint nem találkoztunk mert közbejöttek neki dolgok(amiket szerintem tudott volna máshogy is intézni..). És megint összevesztünk, és kezdek visszaesni megint a bizonytalanságba.. vagy talán már vissza is estem. Mit tegyek?
2011. dec. 11. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Az a tűz nem lesz ott örökre, jobb ha megtanulod. Mindig minden kapcsolatban lesznek kételyek és bizonytalanságok. Azért jók ezek a bizonytalan időszakok egy kapcsolatban, mert ezek valójában baromi nagy próbák is, hogy képes-e egy pár együtt, kézenfogva átsétálni ezen a nehéz időszakon, vagy összekapnak, veszekedni kezdenek és szakítanak.

Mindig lesznek hullámvölgyek. Tudod... egyszer fent, egyszer lent. Nem csak a "fentet" kell jól kezelni, hanem kifejleszteni a tökéletes taktikát arra, hogy a "lentet" is túléljétek együtt. Ha az a tűz egy mély szerelemmé alakul át, nincsen azzal semmi baj, viszont ha azzá, hogy "jobb lenne nélküle", akkor jobb nem erőltetni.

2011. dec. 11. 16:06
 2/2 anonim ***** válasza:
sztem csak szexre használ már, szakíts vele. Amúgy hány évesek vagytok?
2011. dec. 11. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!