Elolvassátok a hosszú kérdésmagyarázatokat?
Én is úgy gondolom, hogy vannak olyan kérdések, amikre érdemes annyi időt szánni, hogy végig olvasom, és válaszolok is. Ha egy kérdés olyan jellegű, amiben már a második sor kiakaszt, vagy csak már akkor rájövök, hogy nem tudok rá válaszolni, akkor nem olvasom el!
Nem szabad leszólni azokat sem, akik hosszan fejtik ki a kérdésüket, sokaknak tényleg nagy szüksége van a segítségre, hátha kap valami biztató választ, amiből "táplálkozhat"!
Ha követhető a fogalmazás, nem bánom, sőt néha egész érdekes az ilyen hosszú történet. Az összefüggéstelen, gépelési és egyéb hibáktól hemzsegő, központozás nélküli szöveget nemigen olvasom végig, legföljebb ha úgy látom, hogy komoly bajban van az illető, akkor úgy érzem, megérdemel ennyit, és hátha tudok mit válaszolni.
Egyébként engem a hosszas magyarázatnál jobban zavar az "egyenkérdés": "Szerintetek hogy értette?" "Most már végképp nem tudom. Mitévő legyek?" "Ti hogy reagálnátok?" "Lehet ebből baj?" "Miért ilyenek a nők?" "Hol lehet ilyet kapni?" "Nem bírom elviselni! Bőv. lent?" Satöbbi. Pedig lehet, hogy a probléma valójában egyéni, érdekes, fontos, de az ilyen tartalmatlan kérdésekre kevésbé kattint az ember. Én legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!