Nem tudom mit tegyek, sgitsen valaki! Lehet hosszu lesz amit irni szeretnék, de remélem elolvassátok és adtok pár tanácsot!?
Anyámék egy udvaron laknak tesomékkal,nekik van egy 5 éves lányuk.A sogornöm nekem nem tetszö mondatot mondott a férjemnek,nagyon megbántott vele.Szivesen mennék az anyámhoz és az én 5.5 éves lányomat is szivesen vinném a tesom gyerekéhez,tök jol kijönnek.A probléma az hogy mindenki kint van az udvaron,de nem állnám meg szo nélkül a sogornöm megjegyzését.Viszájt kelteni nem szeretnék.Anyám nem tudja mért nem akarok menni,nem tudja mi történt.
A sogornöm müszakvezetö vagy boltvezetö helyettes ott ahova a férjem ment vásárolni.A pénztáros kérdezte a férjemet van e valamilyen kártyája(nem tudom milyen),erre a férjem megjegyezte viccelödve:nem rendezett nekem a sogornöm.Erre a válasz a sogornömtöl:Sajnos nem tudom megválogatni a rokonaimat!Ezen a mondaton akadtam ki,de lehet csak én vagyok érzékeny!?Na én ezek után nem fognám magam vissza ha találkoznánk,de anyámék is tuti ott lennének.Kettejük között meg nem akarok viszájt,de akkor mit csináljak?Nyeljem le?Ök ritkán jönnek hozzánk,mi meg csak anyámék miatt megyünk,meg a 2 gyerek miatt(mert hiányolják egymást).Mit tanácsoltok mit tegyek?Tanácstalan vagyok,meg mérges is a sogornömre.
Találkozzatok (örökre úgyse kerülgethetitek egymást), és mondd neki ezt:
-"Figyelj, lehet, hogy én értettem félre, de rosszul esett, amit a múltkor mondtál." És meséld el, amit fent írtál, aztán várd meg, mit reagál erre ő. Hagyd, hadd mondja végig! Tényleg elképzelhető az is, hogy félreértés az egész. Ha meg nem, akkor legalább megtudod, mi bántja veled kapcsolatban... De akkor is, innen már el tudsz indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!