Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, szerintetek ez reális elvárás vagy felejtsem el?
Szeretném, ha a párom hűséges éenne hozzám és ebbe az is beletartozik, hogy ha vele vagyok, akkor ne nézegesse az utcán a többi nőt. Egyrészt ezzel engem aláz meg mások előtt, másrészt meg ha nem én tetszek neki, akkor miért velem van? Csak mert nálam jobb nők nem állnak vele szóba? Én se nézegetek más pasikat a jelenlétében. Irreális elvárás ez szerintetek? Mielőtt hisztis p-nak titulálnátok, megfordítanám a kérdést: Ti örülnétek, ha a csajok más pasikat bámulna a jelenlétetekben, mással flörtölgetne, netán meg is csalna (miközben ti hűségesek vagytok hozzá)? Ez miért "hiszti", ha valakinek nem tetszik? Ha nem elég szép/jó/vékony egy lány, miért vagytok vele, miért mondjátok neki hogy "szeretlek"?
Férfiak válaszát várnám elsősorban, de nők is írhatnak. :)
Én csak annyit mondok, hogy alapból két választásod van. Vagy megbízol benne vagy nem. Ezt neked kell eldönteni. Ha nem tudsz benne bízni, hagyd ott, és keress olyat, akiben meg tudsz. Ha meg tudsz benne bízni, akkor bízz meg benne, és ne menj az agyára.
Te jelenleg egy harmadik úton jársz, ami nem visz sehová, csak valamilyen kudarc élményhez. A féltékenykedés útján vagy. Nincs jelentősége, hogy okkal vagy ok nélkül. Aki féltékeny, mind azt mondaná, hogy okkal az. Ördögi kör ez, amivel megszivatod magad.
Megtudsz-e benne bízni? Ennyi csak a kérdés, nem több nem kevesebb. Az a legnagyobb önbecsapás. ha nem, de közben mégis együtt maradsz vele.
Te egy alapvetően pozitív személyiség lennél, amitől vonzó is lehetnél, (gondolom ezért jött össze veled), de egy idő óta féltékenykedel, amitől viszont már egyre kevésbé leszel vonzó a számára, és lehet, hogy ezért megcsal, és a féltékenységed utólag visszatekintve még jogosnak is tűnhet majd, pedig az is lehet, hogyha nem lettél volna féltékeny, nem is csal meg soha.
A negatív érzések, a negatív hozzáállás az élet minden területén lehúzza az ambert, nemcsak a párkapcsolatokban. Nehéz tőlük szabadulni, ha a hatalmukba kerítenek, de meg kell próbálni, csakis így lehet előrébb jutni. Az élet minden területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!