Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, szerintetek ez reális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, szerintetek ez reális elvárás vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha a párom hűséges éenne hozzám és ebbe az is beletartozik, hogy ha vele vagyok, akkor ne nézegesse az utcán a többi nőt. Egyrészt ezzel engem aláz meg mások előtt, másrészt meg ha nem én tetszek neki, akkor miért velem van? Csak mert nálam jobb nők nem állnak vele szóba? Én se nézegetek más pasikat a jelenlétében. Irreális elvárás ez szerintetek? Mielőtt hisztis p-nak titulálnátok, megfordítanám a kérdést: Ti örülnétek, ha a csajok más pasikat bámulna a jelenlétetekben, mással flörtölgetne, netán meg is csalna (miközben ti hűségesek vagytok hozzá)? Ez miért "hiszti", ha valakinek nem tetszik? Ha nem elég szép/jó/vékony egy lány, miért vagytok vele, miért mondjátok neki hogy "szeretlek"?

Férfiak válaszát várnám elsősorban, de nők is írhatnak. :)

2011. dec. 10. 15:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Kérdező

Ezt nézd meg:

http://www.youtube.com/watch?v=16BABccnQCI

Nagyon hasznos, nagyon igaz, és nagyon elgondolkodtató. Ennek a fazonnak ez az élete, az emberi lélek működése. Ami neked itt a legtöbbet tud segíteni, az ez a videó.

A pasid nem a tulajdonod, és te sem vagy az ő tulajdona. Az óvoda meg már régen volt, ki kéne nőni belőle. ;)

2011. dec. 10. 16:17
 12/27 A kérdező kommentje:
Én ezt a csernus előadást élőben láttam, lehet még meg is találom magam a közönség soraiban. Csernus-rajongó vagyok, de ezzel az előadásával egyáltaln nem értettem egyet. Ő az ok nélküli féltékenykedésről beszélt, pedig honnan tudod, hogy ok nélkül vagy féltékeny? Egyes pasik egyszerűen nem adnak rá okot. És mellettük nem is vagyok az.
2011. dec. 10. 16:23
 13/27 anonim ***** válasza:

Én ezt az "ok-nélküli féltékenykedéses" részt nem láttam ebben a videóban. Előkeresnéd nekem, hogy hol van az, ahol kiemeli, hogy ő csak az ok nélkül féltékenykedőkről gondolja ezt.

Valamelyikünknek újra meg kéne néznie ezt a vidit, de szerintem nem én ugrottam át ezt a részt. Ugyanis nincs benne olyan rész, amiről te beszélsz, Csernus pedig rólad beszél, az önbizalomhiányos féltékeny emberről, aki megmérgezi az önzésével a párkapcsolatát.

2011. dec. 10. 16:30
 14/27 anonim ***** válasza:

A férfiak szinte mind megnézik a nőket, akkoris, ha nem akarnak tőlük semmit. Génünkbe van ez kódolva. Két résznk van, az ösztönlény, ami meghágná a fél világot, és az ember, aki szereti a kedvesét, tudja, hogy mi a felelősség, és tudja mi a helyes.

A ti párkopcsolatotoknak viszont már úgyis meszeltek, hisz nincs meg a bizalom, akkor meg minek vagytok együtt? Csak szivatjátok egymást, foglaljátok egymés idejét, mikor teljesen nyilvánvaló, hogy ennek csak szakítás lehet a vége. Hagyd ott, és keress egy vak pasit. ;)

2011. dec. 10. 16:35
 15/27 A kérdező kommentje:

Az miért önzé, ha valaki nem szereti, ha hülyét csinálnak belőle?

Nem várok többet a partneremtől, mint amit én is meg tudok tenni. Ha ez önzés, akkor önző vagyok, aláírom.

2011. dec. 10. 16:36
 16/27 A kérdező kommentje:
önzés, na
2011. dec. 10. 16:36
 17/27 A kérdező kommentje:
Viszont lehet, hogy megfogadom a tanácsod. Ez még eszembe se jutott, de hatalmas ötlet. Keresek egy vak pasit.
2011. dec. 10. 16:37
 18/27 anonim ***** válasza:

Senki sem szereti, ha hülyét csinálnak belőle, én sem! Deha nincs meg a bizalom, onnan eltűnik az öröm is, és Csernus szavaival élve, ott csak "befeszülés" van. Ahol befeszülés van, ott minimum az egyik fél menekülni akar, és ezt vagy úgy teszi, hogy lelép, vagy pedig úgy, hogy félrelép.

Azt kell(ene) felismerned, hogy saját magad készíted elő a terepet annak az eseménynek, amitől félsz, amit elkerülni szeretnél. Tételezzük fel, hogy a pasid nem egy utolsó aljadék gazember. Ha boldog veled, nyilván miért k*rna félre, mert akarna lelépni? Ha nem boldog veled, akkor viszont van rá oka, és mivel te már azért is baxlatod, mert szerencsétlen lát a szemével, ezért nyilván nem fogja jól érezni magát a társaságodban, hanem befeszül, ha pedig így lesz, megtörténik amitől félsz, és elmondhatod, hogy lám te előre tudtad. ;)

2011. dec. 10. 16:44
 19/27 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy távkapcsolatban éltünk eddig, most pedig külföldön van egy hónapot, ami alatt alig tudunk kommunikálni. én is nagyon nehezen birom szex nélkül, de én hülye vagyok, és kitartok, nem dugok félre! de ő? ki tudja mit csinálhat? attól hogy szeret még megcsalhat...Hallom a férfi kollégáimtól is eleget, hogy mennyire nem akarnak senkihez hűségesek lenni, stb. mitől lenne más az én pasim?
2011. dec. 10. 16:51
 20/27 anonim ***** válasza:
Persze nincs kizárva az sem, hogy egy igazi, hamisítatlan r0hadékkal van dolgod, aki akkoris megcsalna, ha minden szeretet, kényeztetést megadnál neki, ha sosem féltékenykednél stb. De az ilyet azért csak fel lehet ismerni nem? Az ilyennek azért tossz híre van, meg az ilyennel nem szűrjük össze a levet. Te ilyennek látod a hapidat? Ha igen, miért jöttél össze vele?
2011. dec. 10. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!