Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, szerintetek ez reális elvárás vagy felejtsem el?
Szeretném, ha a párom hűséges éenne hozzám és ebbe az is beletartozik, hogy ha vele vagyok, akkor ne nézegesse az utcán a többi nőt. Egyrészt ezzel engem aláz meg mások előtt, másrészt meg ha nem én tetszek neki, akkor miért velem van? Csak mert nálam jobb nők nem állnak vele szóba? Én se nézegetek más pasikat a jelenlétében. Irreális elvárás ez szerintetek? Mielőtt hisztis p-nak titulálnátok, megfordítanám a kérdést: Ti örülnétek, ha a csajok más pasikat bámulna a jelenlétetekben, mással flörtölgetne, netán meg is csalna (miközben ti hűségesek vagytok hozzá)? Ez miért "hiszti", ha valakinek nem tetszik? Ha nem elég szép/jó/vékony egy lány, miért vagytok vele, miért mondjátok neki hogy "szeretlek"?
Férfiak válaszát várnám elsősorban, de nők is írhatnak. :)
Reális elvárás, aki szerint nem, az nem tudna ennek az egyszerű dolognak eleget tenni, és sértődésből neked fog menni (: Jön majd a duma a hűségről meg a vakságról, netán az evolúcióról, de minddel oda akarnak kilukadni, hogy "dugni kell minél többet", mert hát csak ennyire képesek. Aki ilyen, az ne kezdjen kapcsolatot, hanem fogadja el, hogy egy kis léha ösztönlény, aztán dugjon kedvére.
Én alapból ilyen vagyok, hogy nem nézegetek másokat, meg nem gondlom róluk, hogy demegdugnám, barátnőm szerint ez valami iszontat ritka cucc, és örül, hogy kifogott, de szerintem nincs benne semmi extra, és jóval többen képesek rá, mint azt bevallják.
"Ti örülnétek, ha a csajok más pasikat bámulna a jelenlétetekben, mással flörtölgetne, netán meg is csalna"
Na álljunk meg, de gyorsan! A te pasid mással flörtölget és megcsal? Mert először csak annyit írtál, hogy a pasid megnéz más nőket. Ezzel nem áll szinkronban a visszakérdezésed, hogy mi örülnénk e annak, ha a párunk flörtölne meg megcsalna minket. Nekem úgy tűnik, hogy elég manipulatívan forgatod a mondandódat, hogy minél többen egyetértsenek veled.
A kérdésem, a pasid a jelenlétedben más csajokkal flörtöl? Aligha hinném.
Egyébként meg hagyd ott. Lélekben gyerek vagy még, nem való hozzád. Miért vagy vele együtt, ha ennyire nem bízol benne és ennyire nem bízol magadban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!