Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek öreg nönek számitok már 35 évesen?
Figyelt kérdés
Csak mert mostanában emiatt görcsölök, szomorodok, egyedülálló is vagyok, adok magamra, mindig is adtam, mégse kellek senkinek, de legalább megnéztek. Most már, ennyi idösen is csinos vagyok, mégse. Mi lehet a baj? Öreg vagyok? Hogy viselkedjek, hogy kelljek valakinek?2011. dec. 8. 21:47
31/35 anonim válasza:
jaja,maganyosnak lenni nem egyszeru.
magas es indokolatlan elvarasok,mint a mai nok 99%anal,ertelmetlen eletvitel,a realitasok nem tudamsulvetele,konzumerelet.
ez van.
:)
33/35 anonim válasza:
Kérdező>merre élsz?
Dobj rám egy privátot,leülhetnénk egy kávé mellett beszélgetni,ha gondolod.
34/35 anonim válasza:
Kérdezd meg magadtól mit csináltál az elmúlt 10-15 évben. Gondolom majd rájössz hogy volt nem is pár normális pasi akit kiraktál mert fingod nem volt róla hogy egyszer (nem olyan sokára) megöregedsz és bizony még egy 40 éves normális pasinak se kellessz. Pontosan azért mert tudja valószínűleg neked semmi se volt jó. Elbasztad. Ennyi. Nem vagy egyedül, egyre többen vagytok.
35/35 anonim válasza:
Hogy vagy azóta? Hogyan alakult az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!