Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek öreg nönek számitok már 35 évesen?
Figyelt kérdés
Csak mert mostanában emiatt görcsölök, szomorodok, egyedülálló is vagyok, adok magamra, mindig is adtam, mégse kellek senkinek, de legalább megnéztek. Most már, ennyi idösen is csinos vagyok, mégse. Mi lehet a baj? Öreg vagyok? Hogy viselkedjek, hogy kelljek valakinek?2011. dec. 8. 21:47
11/35 A kérdező kommentje:
23 éves tinifiu nem érdekel, jutna jobb is, köszi.
a munkások bámulnak, meg mások is. nem ez a gond. szex jutna. nem az kell.
és hogyan élvezzem, ha szomorú vsgyok?? nem élvezem és egyik nap elindultam itthonról vásárolni, tetszettem magamnak, majd a boltban megláttam magam egy tükörben és öregnek láttam magam :(. fusztrál.nem tudok kibékülni az idö múlásával :(. nem megy.
2011. dec. 8. 21:58
12/35 anonim válasza:
Most akkor én meg azon görcsöljek, hogy 23 vagyok? nem vissza felé fiatalodnak az emberek. Ennek a kornak a szépségét kell megtalálni. Hidd el van.
13/35 anonim válasza:
Miért baj az, hogy le MILF-eznek??? Én sokkal szívesebben lennék egy 35+ szexi MILF-el, mint egy 20-assal. Nem vagy öreg, az még odébb van. Ne szomorkodjál...
14/35 anonim válasza:
Van munkád, le tudnád foglalni magad? Aki elfárad, az nem gondol ilyen hülyeségekre. Nem azért írom ezt, hogy megbántsalak. csak azért, hogy vedd észre, vannak nálad jóval idősebbek is.
15/35 A kérdező kommentje:
semmmi nem foglal le, a munkám se. lúzer vagyok. sz.ar az életem, minden sz.ar. már célom sincs, kedvem se. sz.ar passzban vagyok. lehet keményen elkezdek edzeni, az talán segit. mert már önbizalmam sincs, hogy öreg vagyok. szerintem nem szép az érett arcbör. csak a fiatal. sz.ar megöregedni. 60 évesen nem tudom mi lesz velem, lehet már korábban kinyirom magam.
2011. dec. 8. 22:04
16/35 anonim válasza:
hat,ha igy latod akkor nyugodj bekeben.
:)))
17/35 anonim válasza:
úgy érted kedves kérdező jut idősebb is..... de nem biztos, hogy jobb is :D
18/35 anonim válasza:
35 éves vén szatyor menj a napközi otthonba :D
19/35 anonim válasza:
alapjáraton nem vagy öreg.
inkább az életformádhoz,amit folytatsz lehetsz öreg.
pl "fiatal csaj akarok lenni." lefordítva,folytatni szeretném a felelőtlen életem,ahelyett,hogy borjaznék és felelőséget vállalnék.
20/35 A kérdező kommentje:
csak az nyugtat kedves fiatal kommentelök, hogy ti is megöregszetek :D. és elég sza.r lesz. úgy kell nektek! :D
2011. dec. 8. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!