Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek öreg nönek számito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek öreg nönek számitok már 35 évesen?

Figyelt kérdés
Csak mert mostanában emiatt görcsölök, szomorodok, egyedülálló is vagyok, adok magamra, mindig is adtam, mégse kellek senkinek, de legalább megnéztek. Most már, ennyi idösen is csinos vagyok, mégse. Mi lehet a baj? Öreg vagyok? Hogy viselkedjek, hogy kelljek valakinek?
2011. dec. 8. 21:47
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Járókeretet ajánlhatok esetleg? :)

Menjünk együtt az otthonba!! :)

Figyelj. Keress magadnak örömet, ami téged bármikor is örömmel töltött el. A sport nagyon jó! De keress korodnak megfelelő társakat, barátokat.

és ha lehet, kerüld el azt a q. tükröt!!

2011. dec. 8. 22:11
 22/35 anonim ***** válasza:
Nem hidd! Vannak nálad kétszer idősebbek, mégis boldogabbak.
2011. dec. 8. 22:12
 23/35 anonim ***** válasza:
egy nyomorék vagy, ne nézz tükörbe egobich
2011. dec. 8. 22:14
 24/35 anonim ***** válasza:
83%

ok, milf- mom I'd like to fuck- altalaban 35-55 ev kozotti no, akinek gyereke is van.

Van gyereked?:d

Mellesleg en 34 vagyok, de kb 20-nak erzem magam, miert? Mert aktivan elek, azt csinalom amit szeretek es jol erzem magam a boromben. Ok, neha nekem is eszembe jut, hogy mar nem vagyok 20 eves, es a pasik elobb fognak egy 20 evest valasztani, de aztan arra gondolok "Kit erdekel? Aki erdemes arra, hogy velem legyen, annak nem szamit, hogy hany eves vagyok, az azt nezi, hogy milyen ember." En jol vagyok, es meg kell,, hogy mondjam nagyobb sikerem van a pasiknal, mint valaha. Miert? Mert mar erettebben gondolkodom. Valamelyest :D

Es meg valami, altalaban meglatszik az emberen, foleg a non, hogy hogyan erzi magat a boreben.

2011. dec. 8. 22:58
 25/35 kovpet ***** válasza:

Te olyan vagy mint én, csak nőben.

Szegénykém :)

2011. dec. 8. 22:59
 26/35 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, te is feldobtál, megpróbálom...:)
2011. dec. 8. 23:04
 27/35 anonim ***** válasza:
Ha öregnek érzed magad, akkor az vagy. 35 éves és 35 éves között iszonyat nagy különbségek tudnak lenni. Van aki jól karban tartja magát, és rohadt jól néz ki. Itt nem műtétekre gondolok, hanem tényleg olyan, aki nem hagyja el magát, és főleg nincs ideje azon gondolkodni, hogy ő már öreg vagy sem. Az ilyet sok huszonéves is megirigyelné... És ott a másik véglet, aki a saját anyja is lehetne...
2011. dec. 8. 23:48
 28/35 anonim válasza:
Én 37 leszek. Gyere, üljünk be egy kávéházba, és merengjünk a régi szép időkről! ;-)
2011. dec. 9. 00:15
 29/35 anonim ***** válasza:

Ejnye kérdező mi ez a negativitás.

Tényleg,hogy nézel ki,Leirod ide?Tényleg érdekelne.Csinos vagy akkor kib@szott jó nőnek tűntél az irásod alapján.

Én sose kor alapján döntök,hogy kell-e egy csaj vagy nem.Mindenki annyi idős amennyinek érzi magát képzeld el,hogy 22 vagy és mondogasd magadnak.Az én csajom 38éves,és 22-nek néz ki maximum,bombanő.

24F

2011. dec. 9. 00:51
 30/35 anonim ***** válasza:
az én olvasatomban középkorú vagy már! ami jobb esetben mindenkivel megesik... tetszik vagy sem! szerintem a legnagyobb bajod az, hogy nincs melletted férfi!
2011. dec. 9. 07:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!