Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon miért futok bele újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért futok bele újra és újra gázos pasikba?

Figyelt kérdés

Az igaz, sok párkapcsolatom nem volt, de amik voltak, kész tragikomédia.

Volt egy, akinek már 2 felesége volt, több barátnője, mégsem volt képes a szexben a kölcsönösségre. Na, ezen az eseten akadtam ki a legjobban.

Volt olyan, akit úgy rángat a családja, h. hihetetlen, egy birka szó szerint ez a pasi. Nincs saját lakása, így az özvegy anyjával él, a férjezett nővére a gyerekkel rájár a nyakukra és a nővére ugráltatja örökké apró-cseprő dolgok miatt: rendszeres bevásárlás, holott van a nőnek férje és van kocsijuk. Én szerintük cigánylány vagyok, holott nem, hiszen a barna haj még nem jelenti azt, hogy roma lennék:-)) Ezen röhögök jó ideje.

Volt olyan pasim 5 éve, akiről kiderült, h. több nője is van egyszerre.

2011. dec. 7. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha pasit keresel, akkor mindig ez lesz. Talán férfit keress és ne pasit. Érted?
2011. dec. 7. 15:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyébként olyan is volt és a "birka" pasinál is, h. fenn vannak társkereső oldalakon és nem törli ki magát. Ennélfogva minek is vagyunk akkor még együtt???
2011. dec. 7. 15:15
 3/7 A kérdező kommentje:
az eddigiek tényleg nem férfiak, egyik sem. Elég gáz....
2011. dec. 7. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

az nem feltétlenül gáz ha valakinek nincs saját lakása (x éves koráig mondjuk)tudniillik nem mindenkihez vágnak oda olyat alapból

amúgy meg kicsikém:nem te választottad ezeket? nem te jártál velük mégis? akkor már inkább legyél válogatós de ne utólag panaszkodj!

2011. dec. 7. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert csak a külső számít neked, ahogy minden nőnek.
2011. dec. 7. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:

csúnyafiú, látom már megint :D

Kérdező: elég sok sz*r pasi van, valahogy bevonzod őket. Ne társkeresőn ismerkedj és jól nézd meg kivel állsz le.

2011. dec. 7. 20:02
 7/7 A kérdező kommentje:

16:37:

az a férfi, akinek már 39 évesen 2 felesége volt és pár kapcsolata is, a szexben nulla volt = elég csúnyácska volt, de úgy voltam vele, nem a külső a leglényegesebb.

A "birka" pasi pedig szintén nem Adonisz, eléggé el van hízva és eléggé slamposan is öltözködik. Ettől függetlenül jó lett volna a kapcsolat, ha nem telepszik rá a családja és nem birkaként viszonyul ehhez.

2011. dec. 8. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!