Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon titkol valamit előlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon titkol valamit előlem?

Figyelt kérdés

A párom megváltoztatta a facebook-jelszavát. Eddig tudtam a jelszavát, mert elmondta, ő is tudja az enyémet. Nem léptem be vele sosem, csak, ha arra kért, hogy lépjek be és nézzek meg valamit.

Ez történt ma is, megkért, hogy keressek meg neki egy telefonszámot, de nem engedett be a fiók, kérdeztem tőle, hogy mi a jelszó, erre ő azt mondta, hogy hagyjuk, akkor nem érdekes.

Vajon miért változtatta meg? Titkol előlem valamit? Megbízom benne, meg minden, csak furcsálom... :/

2011. dec. 4. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem unjátok még a hülye facebookot?
2011. dec. 4. 21:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Vedd észre, hogy nem a facebook a lényeg benne.
2011. dec. 4. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem is van, hogy nem enged belépni és akkor megváltoztatom és úgy jó, lehet csak emiatt vagy mert valaki más is megtudta a jelszavát de amúgyis menj rá a facebook adatlapjára és meg tudsz nézni akármit, nem titkolhat el semmit mert amit kitesz azt te is láthatod a saját fiókodból :D (facebook fiók nem ruhás)
2011. dec. 4. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:
a facebook nagyon is hasznos dolog. én pl. itt egyeztetek a spanyol tanarnovel, meg a csoporttarsakkal, h hol lesz az óra, meg h mik a feladatok, pl. a haziolvasmannyal kapcs.. sok baratommal csak igy tudok kommunikalni, mert amikor irok nekik sms-t, akkor várhatom h irjanak, mert h állitolag " nincs egységük a telefonjukon.. " na persze, nekem meg aztan mindig van, mi? :( na mind1 is.. a lényeg h sztem azért ilyen messzire nem kell elmenni.. kell a privát szféra is, nem kell tudni egymás jelszaváról.. ha nincs meg a bizalom, akkor meglehet az összes jelszó, akkor is kételkedni fogsz.. kérdezd meg tőle, esetleg megváltozott-e, van-e vmi uj ismerose, vagy hasonlok..
2011. dec. 4. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
gondolom azért, mert itt is gyíkon minden 2. csaj kémkedik a pasija után ....
2011. dec. 4. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:
én nem kémkedek.. ha vmi nem tetszik neki, akkor majd elmondja.. az exem után kémkedtem, de ő az a tipus is volt.. ez a mostani nem olyan, legalabbis nem olyannak ismerem :D
2011. dec. 5. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!