Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FiúkLányok! Vajon van okom félni?
A barátommal lassan 10 hónapja vagyunk együtt.
Nagyon szeretjük egymást, bennem mégis annyi kétség van,holott tudom,hogy alaptalan. Mert legbelül tudom, csak valahol mindig ott bújkál a kisördög....
2 éve ért véget kb véglegesen egy 2,5éves kapcsolata. Hatalmas,első szerelem volt,ami nyilván mindenkinek megmarad,főleg ha annyira szerettem,mint ahogyan tudom.Nagyon.
Régebben attól féltem,hogy sosem fog engem ugyanúgy szeretni,mint őt, de aztán fejbeveregettem magam, hogy lássak már a szememtől végre. Semmi gondunk nincs,imádjuk egymást.
Most viszont tegnap mondta nekem,hogy bejelölte facebookon ismerősnek ezt a lányt. (Tudom,megint a facebook hülyeség....a modern élet pletykás faluja..:S)
Most attól félek,hogyha felveszik újra a kapcsolatot,esetleg beszélnek is, ami nem baj,nem zavar...nagy szerelem volt,de már vége...de esetleg mégsem ennyiben marad a dolog,hanem hátha úgy gondolják,hogy újra kellene próbálni....
bele is halnék...
Szia! Nem tudom, hogy van e félni valód.
Mond el őszintén a párodnak, hogy neked rosszul esne, ha beszélnének egymással, ami szerintem természetes is, és ha tényleg fontosnak tart, akkor ezt tiszteletben fogja tartani.
Az én esetemből kiindulva nincs félni valód. Nekem is volt egy kapcsolatom 3,5 évig tartott, nagyon szerelmes voltam belé, de ő mást választott... Utána én is megismerkedtem valakivel (most már 4 éve a párom). Rá pár hónapra vissza akart hozzám jönni a srác, mert rájött, hogy rosszul cselekedett. Én nem haragudtam rá, meg volt iránta a szeretetem is, de visszagondolva azokat a dolgokat, amiken ő már nem tud választani, nem akartam újból kezdeni a kapcsolatot, de jó barátok maradtunk.
Remélem tudtam segíteni
Ha csak társalognak, abból még nem lehet baj. Viszont abból hamarabb, ha neked ilyesmik járnak a fejedben. Ez könnyen válhat féltékenységgé, de ha nem is, akkor is észre veheti, h máshogy viszonyulsz hozzá.
Mihamarabb verd ki a fejedből az ilyen gondolatokat!
igen,sajnos gyakran veszekedések alapja,hogy féltékeny típus vagyok.
harcolok ellene erősen,de nem könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!