Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon az eszébe jutok? Fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon az eszébe jutok? Fontos voltam neki?

Figyelt kérdés

Szakítottam egy férfival..Se veled/se nélküled kapcsolat volt... SOkszor tettekkel/szavakkal biztosított róla,h fontos vagyok neki, de aztán mégis úgy éreztem elhanyagol, nem vagyok elég fontos...Próbáltam megbeszélni, nem adott egyértelmű választ, de azt közölte,h most nem akar komoly dolgokba belebonyolódni (jókor mondta, fél év után). Próbáltunk barátok lennni, de újra és újra szexeltünk, bújtunk..

Aztán mikor napokig úgy éreztem eszébe sem jutok, kidobtam, levélben:( Tom, ez hiba... Nem haraggal, de elköszöntem tőle.

Aznap még hívott párszor, de nem vettem fel, mert tudtam,h elgyengülnék... (mint már annyiszor)... ÍRt egy válaszlevelet...Nem tette egyértelművé,h mit gondol..Ha akarom ő is elköszönt és búcsúlevél, ha akarom mentegetőzés, amire választ várt...

Azóta se híre se hamva...

ROhadtul hiányzik, de erősnek kell lennem...

Szerintetek fontos voltam neki?

Vajon ő is gondol rám?

2011. dec. 6. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudod ilyen esetekben sosem a másik fél számít hanem te.

MOst csak te vagy és neked kell boldognak lenned. Ha megbecsülöd magad, akkor előre nézel és megkeresed az igazit ,aki partnernek tekint.

2011. dec. 6. 13:17
 2/4 A kérdező kommentje:

De,ha nekem hiányzik, az ellen nem tudok mit tenni..

Lefoglalom magam, barátaimmal vagyok, programokat szervezünk, kibeszélem a bajom, támogat a családom is..

Nem akarok már szenvedni... ANnyi szarul elsült "kapcsolat"-on vagyok túl..Mindegyiken túl tudtam lépni idővel...Vhogy most nehezemre esik:(

És "öreg" vagyok már naivan hinni,h majd eljön az igazi..

Körülöttem mindenki megtalálta a boldogságot...

Én azt hiszem, nekem nem szánt senkit az ég...

Rá azt hittem,h ő passzol hozzám, h egy hullámhosszon vagyunk, hogy fontos vagyok neki..Mert nekem az volt..

És mégse....:(

2011. dec. 6. 13:21
 3/4 LadyLee ***** válasza:

Nem leszel boldog a válaszomtól, de őszintén, szerintem csak a szexre kellettél neki. És igen, gondol rád, amikor épp nincs kivel csinálnia...

Lépj túl a dolgon van ilyen. A "nem akarok semmi komolyat" című duma úgyis annyira szar, hogy valószínűleg nem sokat vesztettél.

2011. dec. 12. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok.:(
2011. dec. 12. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!