Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó voltam tényleg?

Figyelt kérdés

a múlt héten a barátnőm szakított velem mert nem hagytam abba a jumbo szedését...jól akar az ember kinézni...így dobott...mondtam jól van tedd ezt...azután sulibuli volt,szerintem látta a volt barátnőm,hogy elég könnyen túl tettem magam rajta...félre hívott...én már tudtam mi lesz..elkezdett sírni,bánja hogy szakítottunk....és kezdjük újra...

mondtam neki 1. ez nem így megy...ha most engedek újra meg tennéd...2.nem szakítottunk hanem szakítottál....

még azért tettem a tűzre...megkértem 2 lányt,hogy szeme láttára smacizzunk

szerintem nekem volt igazam....de a barátnői azt mondták bunkó voltam...

2011. nov. 25. 23:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy tapintatlan.
2011. nov. 25. 23:52
 2/10 A kérdező kommentje:
és a volt barátnőm?
2011. nov. 25. 23:53
 3/10 anonim ***** válasza:
a smárolást azért nem kellett volna szerintem.
2011. nov. 25. 23:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi extra, mondjuk a szakítás okán kicsit röhögök...
2011. nov. 25. 23:59
 5/10 A kérdező kommentje:
azon röhögtem én is...mondtam is neki hogy ez olyan mint a lányoknál a smink....de egy értetlen tyúktól mit lehet várni....
2011. nov. 26. 00:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Biztos azt hitte, hogy drog:D:D
2011. nov. 26. 00:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Tekintve, hogy a szakítás oka sem valami racionális ok, az, hogy te így "bosszút álltál rajta", inkább gyerekes, semmint bunkó. Ő h.ülye volt, te meg "húdejól" megaláztad, hogy smároltál két lánnyal. (Beismerve ezzel azt, hogy amúgy bánt a dolog.)

Hát passz. Szerintem ha csak simán nem törődtél volna vele, és nem direkt provokálod a lányokkal, akkor tudtad volna a leginkább idegesíteni, vagy jelezni, hogy te túl vagy rajta és már nem érdekel, bánhatja, de így... nekem mindketten kissé éretlen viselkedésűek vagytok.

2011. nov. 26. 00:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, amíg nem talál nálad jóképűbb srácot, addig úgyis veled akar majd maradni, bármilyen bunkó is vagy!
2011. nov. 26. 08:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyébként.. én.. barátnőd helyében,hogy még "szándékosan" előtte csókoloztál más lánnyal..szerintem az lenne az a perc,hogy levegőnek néznélek:D de örökre. az tuti. :D Nem nagyon szeretheted Őt!
2011. nov. 26. 11:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát az elején röhögtem én is, és korrekt volt ahogy elküldted. Már kezdtem azt hinni hogy értelmes srácról van szó... Erre "megkértem 2 lányt,hogy szeme láttára smacizzunk "

-.- ://// hány éves vagy?? Ez olyan borzasztóan gyerekes és ostoba dolog.... nem gondoltam hogy még vannak ilyenek.

Ezen a részen kívül igazat adok neked, + látszik is hogy itt nem érzelmi alapú kapcsolat volt.

2011. dec. 6. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!