Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én voltam bunkó?
hát egyrészt azért megpróbálhattad volna... másrészt meg ő reagálta túl...
anno én is rávettem egy srácot hogy táncoljon velem latinos táncot egy sulis bálmegnyitón... igaz hogy 3 sörömbe került de csak rávettem :D és nem is volt olyan borzasztó ^^ a kezdeti nehézségek után tök ügyi volt :) pedig amúgy botlábú...
Hát, megfosztottad élete egyik meghatározó élményétől, mert szerinted nem menő elegáns ruhában lépkedni, inkább rongyokban pörögsz a fejeden.
Te döntésed.
"Hát, megfosztottad élete egyik meghatározó élményétől"
K*rva meghatározó élmény. Nincs más megoldás, itt valamiféle kompromisszumot kell kötni. A komoly tánc sem annyira megerőltető. Elmész táncolni, de akkor neki is kompenzálnia kell.
A break pedig nem tánc. Tényleg olyan, mintha lefújtak volna spry-el és a földön fetrengenél, megfejelve egy kiadós epilepsziás rohammal. De most nem ez a lényeg.
"17 éve vagyok...11.-es"
Ez látszik is a helyesírásodon mondjuk :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!