Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam bunkó?

Figyelt kérdés
17 éve vagyok...11.-es most választjuk ki ki kivel akar táncólni szalagtűzőn...én kihúztam magam belőle...nekem a komoly tánc nem megy (12 éve break-elek),a barátnőm rám akarta erőszakolni hogy táncoljak vele(más egyébként nem kérte fel)mondtam is neki hogy én aztán nem fogok...utánna dühös lett...és azt mondta maradjak a breaknál...az illik a szellemi szintemhez...(itt még megjegyezte,olyan ez a tánc,mintha bors sprayel lefújtak volna egy fogyatékost és fetrengne a földön,ez nekem rosszul eset mert a hobbimat fikázta...)
2011. nov. 28. 20:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az tényleg nem volt szép, hogy amit te szeretsz azt lefikázta!

Amikor először olvastam arra gondoltam, hogy nagyon érzéketlen vagy, és ha szereted akkor ennyit megtehetnél érte, mert ez neki valószínűleg borzasztó fontos, hiszen ilyen csak egyszer adódik az életben, és hát még persze az a fontos, hogy Veled.. De aztán egy későbbi kommentben azt írtad, hogy nem téged kért fel először?! Ezzel kellett volna kezdeni.

Meg igen persze, az sem mindegy hogy kért vagy erőszakoskodott.

Egy jól működő kapcsolatban az ilyesmit meg lehetne szépen beszélni... :/

2011. dec. 6. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!