Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 év után miért kér egy fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év után miért kér egy fiu szünetet ugy h Szerelmesen váltunk el boldogan. És imád engem? Ő22 én 19 azt mondta h nézzük meg milyen egymás nélkül többi lent

Figyelt kérdés
Tudom h nem csajozik dolgozik gyárba.Tudom h Szeret....miért kérhetett szünetet?vajon arra kiváncsi h mennyire szeret engem? meg h mennyire van meg nélkülem utoljára Szombaton láttam....
2011. dec. 5. 23:12
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
ha már elbizonytalanodott, az szerinted egy harmonikus és boldog párkapcsolat kezdete? ami nem megy, azt nem kell erőltetni.. itt már nem a pihenésről van szó, hanem elbizonytalanodásról, és az a 2 dolog, sajnos, ég és föld..
2011. dec. 11. 20:40
 42/50 anonim ***** válasza:

És mennyi ideje van távol? Azért nem kell rögtön lehúzni a rolót egy kis nehézség miatt... Komolyan ki vagyok akadva a mai fiatalok miatt.

Az ember kerülhet néha mélypontba. A fiúnak nem a kérdezővel, hanem önmagával van problémája; meg kell nézni, hogy mit érdemes tenni, tud-e segíteni neki a lány. Nem mindig az a megoldás, h jó, szakítsunk...

2011. dec. 11. 21:25
 43/50 anonim ***** válasza:
na jó, én nem veszekszek.. de ha valakivel együtt akarok lenni, akkor együtt vagyok, ha meg nem, akkor dobom.. nem szenvedek meg nem szenvedtetek másokat..
2011. dec. 11. 21:25
 44/50 anonim ***** válasza:
Ezért nem tartanak semeddig a kapcsolatok, mert azt hiszik, hogy mindig minden happy lesz...
2011. dec. 12. 11:39
 45/50 A kérdező kommentje:
lassan már 2 és fél hete:S nem láttam azota má irtam neki joo csunya levelet ami felgyülemlett bennem...:S:D.De az annyának majd megyek segiteni költöszködni Ő is ott lessz...Ennyi kidobtak mint a S..rt:D Huu de Gyülölök msot minden férfit:S:S már nem is hiszek A Szerelemben meg az örökkön örökkében...azt hittem a legelsö párommal maradok de nem és anyira rossz másra rá se tudok nézni undorodom mind1ktöl:S
2011. dec. 13. 15:44
 46/50 anonim ***** válasza:
na ugye.. igazam volt.. és mekkora sz.r szöveg ez a " kicsit több tér kell, bla bla bla ".. :(
2011. dec. 13. 15:45
 47/50 anonim ***** válasza:

Még csak 19 vagy, hamar feldolgozod ^^

Tombold ki magad, könnyebb elviselni ;)

21F

2011. dec. 13. 16:45
 48/50 anonim ***** válasza:

Ettől még nem volt igazad; egyrészt nem derült ki eddig a kérdező szövegéből, hogy mennyi ideje volt távol a fiú, és egyéb részletek. Másrészt nyilván vannak ilyen esetek is, meg olyanok is; ez nem cáfolja meg, hogy kell a tér. Kérdező, azt tanácsolom neked, hogy írj rá a párodra, vagy valami, hogy mégis mi a helyzet, meddig és miért óhajtja ezt csinálni, de határozza el vége magát, és tegyetek pontot most már az ügy végére: dőljön el, hogy akkor fojtatjátok együtt, vagy sem.

Tudom h rossz érzés, de meglátod, megtalálod majd azt a fiút, aki igazán szeretni fog téged. Szívből drukkolok!

2011. dec. 13. 17:13
 49/50 anonim ***** válasza:
*végre, *folytatjátok
2011. dec. 13. 17:15
 50/50 anonim ***** válasza:
De most látom, elvileg már próbáltál vele beszélni... nem reagált semmit azon kívül h kidobott az anyja? :S
2011. dec. 13. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!