Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év után miért kér egy fiu szünetet ugy h Szerelmesen váltunk el boldogan. És imád engem? Ő22 én 19 azt mondta h nézzük meg milyen egymás nélkül többi lent
Naa hát akkor egyrőől beszélünk, mit vitatkozoool! :DDD
Ha te alapból megadod ezt a pasidnak, akkor ő összeteheti a két kezét! :)
Látom, azért kialakult valamiféle közös nevező :D
Lehet a szünetkérés pro és kontra, de - és ugyan általánosítás, de mit tegyek, ha egyszer nagyon igaz - embere válogatja. A férfiaknak - és ez saját TAPASZTALAT - tényleg szükségük van néha egy kis EGYEDÜLLÉTRE (belénk van írva; ezredéveken keresztül, a vadászat után csak ültünk egyedül - max. néhány férfitársunkkal - és bámultuk a tüzet, asszonykák nélkül), tehát nem egy másik nő ölelésére... Megfogalmazás kérdése, hogy "adagoljuk" a párunknak. Én nem használnám a szünet szót, mert hosszabb időintervallumot takar, mint amire nekem szükségem van. Lehet, kedves Kérdező, hogy a párodnak nem, neki ennyire van szüksége.
Ahogy előttem már megfogalmazták, ez mondhatni "természetes", de az őszinteséghez jogod van, mert sajnos igen, előfordul, hogy "csak addig kell a szünet, amíg meg nem rakom a csinos csajt, akit fűzögetek". Más kérdés, hogy HA tényleg ez van, nyilván nem fogja megmondani, de nő vagy, úgyis rá fogsz akkor érezni. :)
Egy-két napig pihentesd a dolgot (akkor is, ha nem válaszol a facebook üzenetedre), aztán keresd meg, és mondd meg neki, hogy beszélni szeretnél vele. Ha szünetet kér is, egy ilyet akkor sem illik visszautasítani.
26/F
"én azt hittem h ez a normalis :) kicsit úgy fogtam föl a dolgot, h te az a fajta vagy aki pl. természetesnek veszi ha megcsalja a barátnőjét, mert h egy pasinak erre is szüksége van :( mint mondjak itt sokan.."
Ugyan dehogy, hova gondolsz? :D Hát én egy kicsit is ezt sugalltam volna? A megcsalás egyáltalán nem fér bele az értékrendembe, és ha mégis megtörténik, az elegendő ok a szakításra. Nem csak lefekvés, hanem csak egy "ártatlan" csók is annak minősül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!