Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 év után miért kér egy fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év után miért kér egy fiu szünetet ugy h Szerelmesen váltunk el boldogan. És imád engem? Ő22 én 19 azt mondta h nézzük meg milyen egymás nélkül többi lent

Figyelt kérdés
Tudom h nem csajozik dolgozik gyárba.Tudom h Szeret....miért kérhetett szünetet?vajon arra kiváncsi h mennyire szeret engem? meg h mennyire van meg nélkülem utoljára Szombaton láttam....
2011. dec. 5. 23:12
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
jaa, ez igaz.. a mai tizenévesek tényleg katasztrofalisak :D és igen, mi is együtt töltöttük a hétvégét, most meg nyugi van, tanulok én is meg ő is.. csak mondom, nekem más volt a szünet fogalmam :D ezzel semmi gond.. csak én ezt alapjaraton is megadom a pasinak, és azért nem értettem h akkor mi a szitu.. nekemamugy megfelel a távkapcsolat, mert nyáron meg télen otthon vagyok, meg hazajárok hétvégente. 1oo km csak a táv, nem vészes.. kell is ennyi különélés :D
2011. dec. 6. 02:30
 32/50 anonim ***** válasza:

Naa hát akkor egyrőől beszélünk, mit vitatkozoool! :DDD

Ha te alapból megadod ezt a pasidnak, akkor ő összeteheti a két kezét! :)

2011. dec. 6. 02:50
 33/50 anonim ***** válasza:
én azt hittem h ez a normalis :) kicsit úgy fogtam föl a dolgot, h te az a fajta vagy aki pl. természetesnek veszi ha megcsalja a barátnőjét, mert h egy pasinak erre is szüksége van :( mint mondjak itt sokan..
2011. dec. 6. 10:24
 34/50 Lifeishard ***** válasza:

Látom, azért kialakult valamiféle közös nevező :D

Lehet a szünetkérés pro és kontra, de - és ugyan általánosítás, de mit tegyek, ha egyszer nagyon igaz - embere válogatja. A férfiaknak - és ez saját TAPASZTALAT - tényleg szükségük van néha egy kis EGYEDÜLLÉTRE (belénk van írva; ezredéveken keresztül, a vadászat után csak ültünk egyedül - max. néhány férfitársunkkal - és bámultuk a tüzet, asszonykák nélkül), tehát nem egy másik nő ölelésére... Megfogalmazás kérdése, hogy "adagoljuk" a párunknak. Én nem használnám a szünet szót, mert hosszabb időintervallumot takar, mint amire nekem szükségem van. Lehet, kedves Kérdező, hogy a párodnak nem, neki ennyire van szüksége.

Ahogy előttem már megfogalmazták, ez mondhatni "természetes", de az őszinteséghez jogod van, mert sajnos igen, előfordul, hogy "csak addig kell a szünet, amíg meg nem rakom a csinos csajt, akit fűzögetek". Más kérdés, hogy HA tényleg ez van, nyilván nem fogja megmondani, de nő vagy, úgyis rá fogsz akkor érezni. :)

Egy-két napig pihentesd a dolgot (akkor is, ha nem válaszol a facebook üzenetedre), aztán keresd meg, és mondd meg neki, hogy beszélni szeretnél vele. Ha szünetet kér is, egy ilyet akkor sem illik visszautasítani.

26/F

2011. dec. 6. 10:50
 35/50 anonim ***** válasza:

"én azt hittem h ez a normalis :) kicsit úgy fogtam föl a dolgot, h te az a fajta vagy aki pl. természetesnek veszi ha megcsalja a barátnőjét, mert h egy pasinak erre is szüksége van :( mint mondjak itt sokan.."

Ugyan dehogy, hova gondolsz? :D Hát én egy kicsit is ezt sugalltam volna? A megcsalás egyáltalán nem fér bele az értékrendembe, és ha mégis megtörténik, az elegendő ok a szakításra. Nem csak lefekvés, hanem csak egy "ártatlan" csók is annak minősül.

2011. dec. 6. 11:29
 36/50 anonim ***** válasza:
helyes :D már azt hittem :D
2011. dec. 6. 12:38
 37/50 A kérdező kommentje:
Na gyerekek jol elbeszélgettetek:D mondom a fejleményeket beszéltem vele és azt modnta msot nem kell neki sneki se én se más lelki beteg othoni gondjai vannak.Meg meg akara tudni h nélkülem fél ember e...stb..stb kibuktam kibögtem magam még itt vagyok:D....:'(
2011. dec. 9. 20:17
 38/50 anonim ***** válasza:
Jaj szegénykém. :S Tarts ki, lehet h kimászik majd ebből az állapotból.
2011. dec. 9. 22:40
 39/50 anonim ***** válasza:
na ugye, igazam volt.. nem akar vele lenni :S tudtam en :S
2011. dec. 10. 18:19
 40/50 anonim ***** válasza:
Jaj ne kezdd már megint. Van amikor rendbe kell szednie magát az embernek. Nem nem kell neki, csak elbizonytalanodott.
2011. dec. 11. 02:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!