Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év után miért kér egy fiu szünetet ugy h Szerelmesen váltunk el boldogan. És imád engem? Ő22 én 19 azt mondta h nézzük meg milyen egymás nélkül többi lent
Egyetértek, mármint hogy te hozzám picit öreg vagy. :D Kb. olyan 18 körülivel jönnék össze. Azt viszont nem értem, hogy miért erre a 3 év különbségre fogod az "éretlenségemet". 3 év múlva sem fogom másképp látni, sőt sztem később sem, persze nem tudhatjuk, mit hoz a jövő.
"mellesleg ha egy kapcsolat neked abból áll h folyton fel kell töltődnöd, mert annyira megerőltető, akkor inkabb ne is legyen senkid"
Nem erről van szó. Nem olyan sűrűn fordul ez elő, és nem azért fordulok magányba, mert nem szeretem az illetőt. De gondolj bele, ahogy egy anyuka szereti a kisgyerekeit, mégis mennyi energiába kerül velük törődni, és bizony jól eshet neki is mondjuk 1-1 hétvége, amikor másra bízhatja őket, ő pedig elmegy egyet üdülni, vagy ahogy neveztük: feltöltődni. A férfinek ugyanerre van szüksége, legalábbis egy átlag férfinek. A szeretet nem csupán egy érzés, hanem energia, amit átadsz a másiknak. A törődés mindig fáradtsággal jár, és ezt olyankor ki kell pihenni, senki sem örökmozgó. Remélem te is emlékezni fogsz erre a fórumra, ha egyszer a barátod "szünetet" kér. :) Hacsak még egy "fiatalka" valaki is adta ezt a választ...
"most mit gondolsz, ha a lany akiért odavagy azt mondja, h most ne talalkozzatok 1 hónapig, mert neki éppen olyana van? hat neked se esne vmi jol az tuti.."
Ebből is látszik, h lelkileg ki a fiatalabb! Más dolog az, hogy mi esne jól, és más, h mit értenék meg. Ha nagyon összevesztünk volna, vagy valami extra munkalehetőséget kapna: igen, valóban nem esne jól, ha 1 hónapig nem látnám, de megérteném! És várnám vissza. 1 hónap hiány nem tehet tönkre egy kapcsolatot, mert ha igen, na akkor ott vannak valóban gondok!
"de ha vkinek el kell gondolkodnia a kapcsolatán, ilyen jelleggűen, akkor ott gondok vannak.."
A szünet nem feltétlenül az elgondolkozásért van, hanem azért, hogy most egy ideig magának él az ember. Persze nem szabad a magányt se túl hosszúra nyújtani: ha kb. egy hétnél tovább akar egyedül lenni indokolatlanul, na az már kezd gyanús lenni.
21 éves vagy és lefiatalozol minket :D Ezen de jót mosolyogtam :D Nagyon korlátolt vagy csajszi, de ez már abból is nyilvánvaló, hogy "nem járnál veled egykorúval".
Felétek minden ember egyforma? :D Az hogy a mostani 25 éves pasid másképp gondolkozik mint az előző nem függ össze a korral. Ráadásul távkapcsolatban vagytok, persze, hogy nem lógtok folyton egymás nyakán :))
Személy szerint egyet értek azzal, hogy az ilyen tartsunk szünetet dolog másképp értendő és annak semmi pozitív oldala nincs, de nem csak, hogy mi nem tudjuk mi áll a háttérben, de még a kérdező sem.
Az a szünet lehet pár nap is, kicsit egyedül akarna lenni. De annyi a "lehet", hogy kár bármilyen konkrét dolgot bemagyarázni.
Én is javasoltam a kérdezőnek, hogy ne legyen naív és járjon utána a dolognak, mert a fene tudja mi áll a háttérben...
Legyél szíves a korosztályokat nem általánosítani. :P Tény, hogy fiatalok vagyunk, de te is az vagy. Ezt se felejtsd el. Nem jó az ha az ember 5 évvel később jár fejben. Mindennek meg van a rendje.
21F
És örökre párkapcsolatban szeretnél vele élni? Mert azért gondolom nem ez az a bizonyos jövőbeli álmod. :) Most én "normális" (értsd jól kérlek) kapcsolatokról beszélek inkább, ahol tulajdonképpen naponta találkoznak a felek. Hidd el, hogy olyankor már teljesen mást jelent az "egymás nyakán lógás", meg a "szünet" fogalma. És mikor remélhetőleg te is belekerülsz ebbe, mert vélhetőleg nem szeretnél véglegesen távkapcsolatban maradni, akkor meglátod majd, hogy elő fognak jönni ezek az igények, főleg a fiú részéről.
Egyébként megint csak ismételni tudom magam: Nem a folyton feltöltődésről van szó; az a baj h ezt úgy képzeled sztem, hogy minden héten egyszer. :D Itt nem erről van szó. Hanem arról, hogy ha pl. egy teljes napot fantasztikusan eltöltöttél a pasiddal, és lehet h akármilyen jól is érezte ő is magát, akkor se csodálkozz azon, hogy a következő nap mondjuk nem keres fel. Egy-két nap üresjárat senkinek sem árt meg. Amit meg tarts szem előtt, a legtöbb férfi teljesítménykényszerrel küzd! Köztük valamilyen szinten én is, és hidd el, nagyon fáradtságos dolog a maxot nyújtani a nő felé minden nap. Na erre van az a fene nagy szünet. :)
Egyébként egyetértek fiú-társammal: Valóban jó ha megbeszélik ezt a felek, megindokolják, stb.
"és fogod te ezt még máshogy gondolni, majd ha egyszer nagyon szerelmes leszel :)"
Voltam már nagyon szerelmes. :) Igaz, nem jártam vele, és még nem volt barátnőm, és már iszonyat vágyok rá, hogy legyen, és ennek ellenére mondom mégis azt, hogy igényelni fogom 1-1 nagyobb összemelegedés után a magányt, persze nem mindig, nem kell egyből már itt is rosszra gondolni. :)
Igen már nekem is feltűnt, hogy szépen elbeszéltünk egymás mellett ^^ Elnézést a ronda megjegyzésért :)
Egyébként meg, mi az hogy a férfiak később érnek? :D:D Talán a lányok érnek túl hamar, nem? :D:D:D:D
Már csak azért is hogy kötözködjek éjnek éjadján :P
Bár sajnos, ahogy végignézek a mai 16-18éves lányok többségén... Nem hiszem, hogy igaz lenne bármelyikünk állítása... :\
21F
Bocs, az első mondatot javítom:
*És örökre TÁVkapcsolatban szeretnél élni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!