Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év után miért kér egy fiu szünetet ugy h Szerelmesen váltunk el boldogan. És imád engem? Ő22 én 19 azt mondta h nézzük meg milyen egymás nélkül többi lent
Figyelt kérdés
Tudom h nem csajozik dolgozik gyárba.Tudom h Szeret....miért kérhetett szünetet?vajon arra kiváncsi h mennyire szeret engem? meg h mennyire van meg nélkülem utoljára Szombaton láttam....2011. dec. 5. 23:12
12/50 anonim válasza:
jaja.. de nem hiszem h ez bármit is számitana most.. én igy gondolom, de el nem tudom képzelni, h miért kérhetett szünetet. amikor anno az exem flörtölgetett idegen lanyokkal, akkor én is szünetet kértem, mert nem tudtam vele szakitani, de bár akkor azt tettem volna, na mindegy.... a lényeg h nálam akkor az volt, h szakitani akartam, legalabbis tudtam h az lenne a helyes, de nem mertem.. nem lehet h vmi gond van, csak te nem latod?
13/50 anonim válasza:
Pedig a te esetedben (kedves előző) kellett volna szakítani inkább. Sajnos a női lélek ezt a magány igénylést nem igen érti meg. Pedig hidd el, létezik ez, a fiúknál általános jelenség, és teljesen természetes. Nem kell egyből rosszra gondolni, egyszerűen csak fel kell töltődnie, mert alapból azért mégis ő az általában, akinek bele kell adnia mindent a kapcsolatba, erőt kell merítenie a kezdeményezésekhez.
Ha nem hiszed el, h a fiúknak ez alapszükségletük, nézd meg ezt a videót!
14/50 anonim válasza:
nem nézek semmiféle videot.. akkor nem lennének házasságok se :D ugyan már.. ne vigyük ezt túlzásba.. max. nem kell egymás nyakán lógni allandoan, de ha vki szeret vkit, akkor nem az van h " most egy kicsit kellesz, most meg nem.. " sztem vagy másik nő van a háttérben, vagy már nem biztos h szerelmes..
15/50 anonim válasza:
01:39:
Fúú ezt a videót már hányszor láttam :D:D:D:D Hatalmas!! És mennyire igaz...
21F
16/50 anonim válasza:
hat en meg tapasztalatból mondom h ez nem igy van.. dehát ok, ti még fiatalkák vagytok :D ezért nem is állok le fiatal pasikkal, mert nektek még sok dolog terén nem nőtt be a fejetek lágya, de ez nem is baj, majd erre is sor kerül.. :D miért nem beszélsz vele?
17/50 anonim válasza:
A szünetet miért nem tudod azonosítani azzal, h nem mindig lóg a nyakán? A házasságban is kellenek időszakok amikor kicsit külön vannak, de ez nem azt jelenti h elválnak vagy ilyesmi. Ugyanígy a párkapcsolatban is szükség van a magányra, de sztem a lányoknak is, nem csak a fiúknak. Szerintem te is egyet értesz ezzel, csak másképp fejezed ki magad.
18/50 anonim válasza:
nalam a szünet azzal egyenlő, h " most nem járunk, és mindent szabad, de azért szeretlek.. csak tudod, megk.rnám azt meg azt meg azt.. "
19/50 anonim válasza:
Fiatalkák vagyunk??? Na neee. :D 22 vagyok, és igen is erősítő tud lenni, ha külön vannak egy ideig a felek. Ekkor bizonyosodik be, hogy télleg szeretik egymást, és nem csak amikor egymást nyalják falják. Te hány éves vagy kedves "rangidős hölgyem"? :D
20/50 anonim válasza:
de az ilyet nem szünetnek hivják.. és normalis kapcsolatban az ember megadja a másiknak az ilyen jellegű szabadsagot.. pl. én távkapcsolatban vok, nincs olyan h egymás nyakán lógunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!