Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 év után miért kér egy fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év után miért kér egy fiu szünetet ugy h Szerelmesen váltunk el boldogan. És imád engem? Ő22 én 19 azt mondta h nézzük meg milyen egymás nélkül többi lent

Figyelt kérdés
Tudom h nem csajozik dolgozik gyárba.Tudom h Szeret....miért kérhetett szünetet?vajon arra kiváncsi h mennyire szeret engem? meg h mennyire van meg nélkülem utoljára Szombaton láttam....
2011. dec. 5. 23:12
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:

Ezt tőle kéne megkérdezned!

Nem lehet,hogy túl sokat vagytok együtt és egy ez lett neki sok,vagy már nem érez irántad úgy mint az elején?

2011. dec. 5. 23:17
 2/50 A kérdező kommentje:
azt mondta h porbáljuk megy egymás nélkül h milyen én majd meg döglök:S 1 hétböl 5 napot sirtam:S ma megint...épp most
2011. dec. 5. 23:19
 3/50 anonim ***** válasza:
53%

Szünet = szeretlek, de meg akarom dugni a nagymellű szőkét a gyárban. Ehhez kérek engedélyt. Aztán majd visszasírom magam, hogy te vagy életem értelme, hisz tudom, hogy vagy oly naiv, hogy visszafogadj, miután megcsaltalak.

Sorry, szünetet ne adj pasinak, max ultimátumot, hogy marad v. megy.

2011. dec. 5. 23:22
 4/50 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ne szeretne, valszeg én is kérnék szünetet. Hidd el, a fiúknak néha szükségük van magányra, ilyenkor töltődünk fel lelkileg, ezután újult erővel tudunk újra szeretni. :) Ezt ne szakításnak éld meg, csak egy kis találka-szünetnek. Remélem igazam lesz, és újra együtt lesztek. :)

22/F

2011. dec. 5. 23:23
 5/50 anonim ***** válasza:
100%

Igazából, ha tényleg nem azért csinálta ezt mert nem szeret, vagy mással akar kavarni, akkor úgy gondolom ez egy remek "csapat építő" játék. Megtudjátok, hogy mennyire van szükségetek a másikra, mennyire hiányzik, stb.

Ha pedig tényleg kelletek egymásnak, nagyon hamar feladjátok a játékot :D

Szerintem ez annyira nem butaság. Természetesen csak akkor ha nincs mögötte semmi hátsó szándék.

Ez erősebbé teheti a kapcsolatot. Olyan mint ha elutazna tudomis én, egy hónapra üzleti útra. Mindketten rájöttök mennyire fontos a számotokra a másik.

21F

2011. dec. 5. 23:23
 6/50 A kérdező kommentje:
Uristen remélem nektek (az utolso 2 nek) lesz igaza ugyérzem igy van föleg ahogy az utolso irta!Komolyan azt érzem!kkor én se keressem? ne sirjak neki meg ilyenek?..amugy most eldöntöttem h oké akor én se keresem.Kiváncsi vagyok h mikor fog hivni keresni.Kitudja lehet h sziveszterkor:O akkkor tuti velem akar lenni de remélem hamarabb iss...Köszönöm mindenkineeeeeeeeeeeek már nem is siiiirooooooooook:)
2011. dec. 5. 23:30
 7/50 anonim ***** válasza:

Semmiképp se keresd, neki kell lépnie. Az őt jobban visszariasztja ha ilyenkor utánafutkosnál. Egy fiú mindig azt kéri, amire valóban vágyik, a lányokkal ellentétben. :) Ha ő szünetet szeretne, valóban egyedüllétre vágyik egy kicsit, de ez semmi rosszat nem jelent. :)

Sok sikert és kitartást! :)

4. válaszoló voltam.

2011. dec. 5. 23:35
 8/50 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, az a baj, hogy a srác nem tisztázta ezt nyíltan. Azért ha játszunk valamilyen játékot, mind két félnek ismerni kéne a szabályokat.

Azért kell némi intelligencia is, hogy ilyesmi felmerüljön az emberben, hogy feltérképezze az amúgy nagyon jól működő kapcsolat határait. Utána kell járnod, hogy mégis miért akar szünetet.

Ne legyél naív semmiképp. Magyarázattal tartozik neked.

Ha csak úgy magyarázat nélkül felveti, hogy akkor most szünet, az tiszteletlenség. Követeld tőle, hogy miért akarja ezt.

Lehet, hogy az előtte szóló mondta el a valóságot és csak egy kis szabadságra vágyik, hogy feltöltődjön. Ha nem más nőknél akar feltöltődni, akkor véleményem szerint ezzel nincs is semmi baj. Neked is ugyanúgy jót tesz egy kis szabadság ;)

De tudd meg tőle, hogy miért akar szünetet. Ez lényeges.

21F

2011. dec. 5. 23:38
 9/50 A kérdező kommentje:
na msot irtam neki faebook on egy hosszu levelet h miért van ez mi az oka bla bla :D cseppet hosszu lessz kiváncsi leszek mit ir.
2011. dec. 6. 00:10
 10/50 anonim ***** válasza:
ez marhaság h magányra van szüksége egy pasinak.. ha igy is van akkor elmegy kockulni vagy egy haverjahoz kv-ra, de emiatt nem kér szünetet.. ez ugy marhasag, ahogy van..
2011. dec. 6. 01:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!