Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen, hogy belehalok a saját magamban való csalódásba?
nem bántod őt, türelmesebbek vagytok egymással, és ha mégis rád jön az idegbetegség, akkor próbáld ne az ő közelében levezetni, és főleg ne rajta....
nekünk volt, olyan, hogy exem fenekeléssel fenyegetett amikor élvezettel húztam egy kicsit, de soha nem bántott:D:D
próbálj erre vmi megoldást találni, meg nemtom mi volt a szakító okotok, de azon is próbálj változtatni....
ha szeret, akkor visszafogad :)
19L
miért nem tudsz neki biztonságot adni?
ha szabad megkérdeznem :)
19L
hmm nem értem ezt miért gondolod magadról....
ezt honnan veszed?
miért nincs manapság a pasiknak önbizalma, meg miért nincsenek igazi pasik , akik nem siránkoznak hanem megszerzik amit akarnak és megtartják, a hibáikat pedig megpróbálják leküzdeni, és változtatnak rajta....:)
nah lényeg ne siránkozz változz meg ha szereted és szerezd vissza:)
19L
bocsi :)
19L
jah és ha még vmi problémád lenne írj és beszélgetek veled :)
mert sztem ez nagy dolog, én szeretném vissza az exemet nagyon hiányzik még most is,és jó volna ha neki lennének ilyen gondolatai,de esélytelen :)
Te legalább érzed, hogy változtatni kéne, meg minden, és ez jó.......
és én nem menekülök előled :P:P
csak ügyesen :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!