Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az milyen, hogy belehalok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen, hogy belehalok a saját magamban való csalódásba?

Figyelt kérdés
Belehalok, hogy nem tudtam megfelelni a lánynak, hogy nincsenek emberi kapcsolataim, mindenki menekül előlem.
2011. dec. 3. 22:41
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

nem bántod őt, türelmesebbek vagytok egymással, és ha mégis rád jön az idegbetegség, akkor próbáld ne az ő közelében levezetni, és főleg ne rajta....

nekünk volt, olyan, hogy exem fenekeléssel fenyegetett amikor élvezettel húztam egy kicsit, de soha nem bántott:D:D

próbálj erre vmi megoldást találni, meg nemtom mi volt a szakító okotok, de azon is próbálj változtatni....

ha szeret, akkor visszafogad :)

19L

2011. dec. 4. 19:33
 32/41 A kérdező kommentje:
értve:)
2011. dec. 4. 20:34
 33/41 A kérdező kommentje:
De elképzelem a szitut, hogy találkozok Vele, és nem tudnám megadni azt a biztonságot neki, amire vágyik.ezért is vagyok nagyon csalódott.
2011. dec. 4. 21:21
 34/41 anonim ***** válasza:

miért nem tudsz neki biztonságot adni?

ha szabad megkérdeznem :)

19L

2011. dec. 4. 21:26
 35/41 A kérdező kommentje:
biztos a férfiasság, vagy nem tudom mi hiányzik belőlem.mindenesetre az lenne bennem, hogy más férfi biztos meg tudná adni Neki.
2011. dec. 4. 21:41
 36/41 anonim ***** válasza:

hmm nem értem ezt miért gondolod magadról....

ezt honnan veszed?

miért nincs manapság a pasiknak önbizalma, meg miért nincsenek igazi pasik , akik nem siránkoznak hanem megszerzik amit akarnak és megtartják, a hibáikat pedig megpróbálják leküzdeni, és változtatnak rajta....:)

nah lényeg ne siránkozz változz meg ha szereted és szerezd vissza:)

19L

2011. dec. 4. 21:49
 37/41 A kérdező kommentje:
;)
2011. dec. 4. 22:01
 38/41 anonim ***** válasza:

bocsi :)

19L

jah és ha még vmi problémád lenne írj és beszélgetek veled :)

2011. dec. 4. 22:05
 39/41 A kérdező kommentje:
hát köszönöm egyébként, tök aranyosan, normálisan írtál!
2011. dec. 4. 22:19
 40/41 anonim ***** válasza:

mert sztem ez nagy dolog, én szeretném vissza az exemet nagyon hiányzik még most is,és jó volna ha neki lennének ilyen gondolatai,de esélytelen :)

Te legalább érzed, hogy változtatni kéne, meg minden, és ez jó.......

és én nem menekülök előled :P:P

csak ügyesen :)

19L

2011. dec. 5. 14:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!