Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek az lett az igazi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek az lett az igazi?

Figyelt kérdés

Lányok! Az lett életetek szerelme, akinek a szüzességeteket adtátok, és még mindíg együtt vagytok?

Kort, és nemet is írjatok légyszíves!:)

2011. dec. 3. 15:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Egy olyan lányt ismerek, aki 3 évig volt azzal, akinek a szüzességét adta, és a következő barátjához ment feleségül. Bár itt nem láttam, hogy viselkedett az első fiúval, a másodikkal (tehát a férjével) látszik, hogy nagyon boldog. A többi barátnőmnek nem igazán volt komoly kapcsolata a szüzessége elvesztése óta, aki az első fiúval van 4-5 éve, az mind nagyon boldog, akik viszont már szakítottak, ott inkább most élik ki magukat a lányok, 1-2 évesnél hosszabb kapcsolatuk nem volt/ vagy komoly kapcsolatuk egyáltalán nem volt az első igazán komoly óta. Persze ez valószínűleg azért van, mert a baráti köröm korombeliekből- 20-22 évesekből áll.

20/L

2011. dec. 4. 00:07
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod:)

És aki a második barátjához ment férjhez azok még mindig együtt vannak?:)

2011. dec. 4. 09:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Mivel 2 hónapja volt az esküvő, hát igen :D De összességében most lesz a 3. évfordulójuk. Mondjuk ők nagyon vallásosak, szóval egész biztos, hogy sosem fognak elválni.
2011. dec. 4. 11:46
 14/20 A kérdező kommentje:

:))

Egyébként bocsi a kérdéseimér, csak azért kérdezgetek ilyeneket, mert annyi hülyeséget olvastam..

Tehát attol ha egy lány odaadja vkinek a szüzességét, attol még nem ő élete szerelme, hiába gondolta akkor azt.

Jol mondom?:$

2011. dec. 4. 11:51
 15/20 anonim ***** válasza:

Hát az tény, hogy lányoknál mélyebb nyomot tud hagyni az első alkalom. Bár manapság már annyira lezüllöttek szerintem a fiatalok, hogy lányoknál se ér sokat.

De szerintem ez attól is függ, kit hogy neveltek, milyen a saját értékrendje. Nekem például rengeteget számít, kivel volt, és Vele szeretném leélni az életem. De nálam 1 évet várnia is kellett rám a barátomnak, hogy kész legyek rá lelkileg, hogy odaadjam magam. Tehát pl. nekem tényleg nagyon mély lelki nyomot hagyott, és ha szakítanánk, nem tudom, hogy heverném ki. Nem sok ilyen lány van már manapság, akinek a szüzessége tényleg kincs, és megpróbálja megvárni a megfelelő embert. Bár olyat is ismerek, aki a házasságig őrzi a szüzességét (21éves most, 1 éve van barátja, előtt 3 évig volt).

Viszont vannak, akiknek nem sokat számít, akik azt mondják, szép volt, jó volt, de már a múlté. Aki rövid idő után odaadja magát, vagy nem is olyan szerelmes, aki nem ilyen érzelgős fajta, mint én, azoknak biztos nem jelent annyit. Pláne azoknak, akik egy buliban összefekszenek valakivel...

Viszont szerintem akik tényleg őrizgetik a megfelelő embernek, azok úgy állnak hozzá, hogy szeretnék az illetővel leélni az életüket, és ha mégsem jön össze, akkor azért nyomot hagy bennük.

A fiúknál úgy veszem észre, nem annyira meghatározó, például a barátom majdnemhogy utálja a lányt, akivel elvesztette, és mikor én lefeküdtem vele, azt mondta, olyan volt neki is, mintha ez lenne az igazi első... De biztos a fiúk között is van olyan, akinek ez sokat számít.

Ez tényleg nagyon egyénfüggő.

2011. dec. 4. 12:06
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm ismét a válaszod:)))

De, nem válaszoltál a kiskérdésemre:$

Vegyél egy nagyon érzelmes lányt, aki tényleg tud szeretni, stb. Pl olyan mint te.

A lány lefekszik először azzal a sráccal akibe igazán szerelmes.

Az nem jelenti azt hogy ő is lesz élete szerelme.

Lehet csak akkor érezte ezt a mély szerelmet, de már kiábrándult belőle.

Van ilyen?

2011. dec. 4. 12:47
 17/20 A kérdező kommentje:

Ezt ne ugy érsd hogy már a következő héten már nem szereti.

Hanem kb egy év múlva már kiábrándul belőle. Elkezd mással járni, és pont a következő partnere az igazi.

Tehát, attol hogy nem neki adta, att függ boldog szerelmes életet él vele együtt.

Nem?:)

2011. dec. 4. 12:50
 18/20 anonim ***** válasza:

De nyilván van ilyen, biztos vagyok benne, hogy a nők nagy része nem életük első szerelméhez megy feleségül.

Viszont pont amiatt, hogy én már 4 éve azzal vagyok, akinek adtam a szüzességem, és Őt érzem az Igazinak, és Vele akarom leélni az életem, így nem tudok biztos választ adni a kérdésre.

2011. dec. 4. 13:12
 19/20 A kérdező kommentje:

Tényleg köszönöm az eddigi válaszaidat!:)

Végül arra jutottam, hogy mindegy ki-kinek adta a szüzességét, a lényeg hogy szeretik egymást :)

2011. dec. 4. 13:21
 20/20 A kérdező kommentje:

Mármint nem a szüzességbe van a szerelem:)

Hiába adta másnak, a lényeg hogy a későbbi partnerét szereti:)

2011. dec. 4. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!