Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek az lett az igazi?
Lányok! Az lett életetek szerelme, akinek a szüzességeteket adtátok, és még mindíg együtt vagytok?
Kort, és nemet is írjatok légyszíves!:)
Több mint 4 éve vagyok együtt a sráccal akinek a szüzességem adtam és eddig jól alakulnak a dolgaink.
21L
Úgy néz ki:) Bár alig két éve vagyunk együtt, de jövő tavasszal esküvő, boldogok vagyunk, és remélem ez nem is fog változni már.
23/N
Hát, 4 éve együtt vagyunk, és még mindig fellegek felett járok a szerelemtől... Idén költöztünk össze, mindig is közös jövőt terveztünk, a suli elvégzésével (3-4év) a házasságra és a gyerekekre is sor kerül... :)
20/L
Dehogyis...
De soha nem is hittem, hogy az lesz. 23/N
És van olyan, vagy valamylik ismerősötök, aki lány és másnak adta a szüzességét, nem a mostani partnerének, de mégis ugyanolyan szerelmes párkapcsolatot élnek mint ti?:)
És nem zavarja egyik félt sem, hogy a lány másnak adta a szüzességét előtte?
ma 22:24
Ismerek olyan párt, akik 18 éve vannak együtt (35 évesek), elsők voltak egymásnak, és most is úgy turbékolnak, mint egy friss szerelmespár, le se tudnák tagadni, mennyire odavannak egymásért. És ismerek olyanokat is, akik 20 évesen összeházasodtak és a nászéjszakán vesztették el egymással a szüzességüket (most 21 évesek)... Ezen kívül több olyan barátnőm is van, aki 4-5 éve van azzal a fiúval, akivel elvesztette. Egyébként én is ilyen vagyok, és soha meg se fordult a fejemben, hogy még "kiéljem" magam, a barátomba vagyok szerelmes és egyáltalán nem vonz más fiú, számomra Ő az egyetlen igazi Férfi. Nem hiszem, hogy az elkövetkezendő években ez megváltozna, ha a gimiből egyetemre, teljesen új környezetbe, bulikba csöppenés, szülőktől való elszakadás nem változtatott meg, akkor a diploma sem fog...
20/L
Ez szép:)
De van olyan is aki, másnak adta a szüzességét, de az utána lévő párjával ugyanilyen boldogságban, szerelemben élik az életüket, mint amit leirtál, nem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!