Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, történt már veletek olyan, hogy az interneten találtátok meg az igazi nektek való pasit pl. Facebookon)?
A fa.szbúk nem párkereső oldal, aki ott találja meg a neki valót, az meg is érdemli.
Az emberek nem kizárólag a külső(ségek) alapján keres partnert.
Mondom: emberek!!
A hárombites internetes vírusokkal előfordul, hogy ilyen oldalon megtalálják az igazi nekik való pasit, párszor megbökik, lájkolják, aztán bejelölik hogy párkapcsolatban vannak, és nincs annyi kapacitásuk hogy ráébredjenek: még mindig egyedül ülnek a gép előtt, egy üres szobában.
Ez szerintem inkább szánalmas.
Szia 4 éve egy társkeresö oldalon találtam meg a páromat akivel tavaly össze is házasodtunk!
Most várjuk az elsö babánkat!
Jah és ,hogy nehogy azt gondold valami idös nöszemély vagyok,most multam 25:)
Én 14 évesen ismerkedtem meg a barátommal egy chaten. most 21 éves vagyok, jövőhónapban leszünk 7 éve együtt, és még mindig szeretjük egymást, épül a házunk, együtt élünk és tervezzük a gyereket, esküvőt. Nagyon nagyon ritka megtalálni az igazit, de nem lehetetlen és direkt úgy sem fog menni. Nekünk ez a véletlen műve, aminek nagyon örülök. Jah, és más városban laktunk, egymástól 200 km-re :)
Mondjuk facebookon valóban érdekes lehet az ismerkedés... de hát a mai világban... :)
Párkeresö oldalon ..Ő talált rám:)
és egy éve együtt.Hát én se hittem volna
22L
én ott találtam meg a szerelmem és 4éve szeretjük egymást:)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!