Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik szubkultúrában vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik szubkultúrában vannak igazi Hardcore felfogású lányok?

Figyelt kérdés

Kiállnak az emberi értékek mellett (becsület, hűség, tisztelet, stb.) de ugyanakkor b*sznak a társadalomra és a társadalom ítéleteire, nem fosnak az extrémebb dolgoktól, ha valami nem tetszik akkor durván a másik pofájába vágja (nem kerülgeti a dolgot, mint a legtöbb nő), nem finomkodik, stb....

(És persze nem diszkóp*csa, sőt, utálja)

Rocker, pank, skin, vagy mégis hol vannak az ilyen lányok, nők?

2011. máj. 18. 12:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
jézus máriám
2011. máj. 18. 12:22
 2/17 Rendesfiú/19 ***** válasza:
a cigányok között....nem viccelek.
2011. máj. 18. 12:22
 3/17 szamóca. ***** válasza:

"(És persze nem diszkóp*csa, sőt, utálja)" - ezzel jóól hitelét vesztette az egész szöveged:DD

egyébként nem szubkultúra függő, a "deviánsabb" extrémebb szubkultúrákban találhatsz ilyeneket, de egyénfüggő. pank és pank között is rengeteg különbség van (hogy csak velük példálózzak, de vetítsd ki másra is) van amelyik élete tényleg a kannásborról és a dekkekről szól, és buta mint a s*ggem, de van amelyik kiáll az értékekért, ahogy mondtad.

ennyire ne próbáld stílus alapján bekategorizálni az embereket, mert bár van alapja a sztereotípiáknak, mindenkinek saját egyénisége lehet a stíluson belül.

2011. máj. 18. 12:23
 4/17 anonim ***** válasza:

A skandinav csajok kemenyek, den nem pont ugy ahogy te irtad mert szerintem eleg hulyeseget irtal. :)

Azert ha elkap egy viking menyecske lehet, hogy te huzod a rovdebbet ha nem tudod kielegiteni tisztessegesen! En kiprobalnam. :)

2011. máj. 18. 12:27
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

A rockerek között vannak ilyenek, bár emellett igaz, h nekik is csak a külső számít egy fiúban.

A cigányok nem ismerik se a becsületet, se a hűséget, se a tiszteletet, a többi igaz rájuk.

2011. máj. 18. 12:42
 6/17 Rendesfiú/19 ***** válasza:
egymás között ismerik:D elvileg...
2011. máj. 18. 12:57
 7/17 anonim ***** válasza:

Rendesfiú/19, egy ellenpélda :D

http://www.youtube.com/watch?v=Fx0BBnc904Q

2011. máj. 18. 14:04
 8/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de én akárhány rocker csajt vagy pankot ismertem az mind k.rva volt XDDD Attól hogy lazák voltak elég riba.cok sokan. VANNAK KIVÉTELEK! Valahogy Én fesztiválokon, koncerteken mindig ilyenekkel futottam össze =(
2011. máj. 18. 14:12
 9/17 Rendesfiú/19 ***** válasza:
89%

uhh ez nagyon durva videó:D

na de...cigány asszony: hűséges,de ugyanakkor b*sznak a társadalomra és a társadalom ítéleteire, nem fosnak az extrémebb dolgoktól, ha valami nem tetszik akkor durván a másik pofájába vágja (nem kerülgeti a dolgot, mint a legtöbb nő), nem finomkodik, stb....

(És persze nem diszkóp*csa, sőt, utálja)

hát nem tökéletes?:D

2011. máj. 18. 14:31
 10/17 A kérdező kommentje:

Öcsém, egynémely válaszoló akkora hülye mint a ház.

1. Miért hiteltelen? A diszkót utálja. Ezen mi nem érthető?

2. A cigányok mióta ismerik a becsületet, hűséget, tisztességet?

3. Nem a rockerek, hanem a diszkósok a cigányosak, mind viselkedésre, mind kinézetre a csilli-villi ruháikkal.

2011. máj. 18. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!