Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik szubkultúrában vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik szubkultúrában vannak igazi Hardcore felfogású lányok?

Figyelt kérdés

Kiállnak az emberi értékek mellett (becsület, hűség, tisztelet, stb.) de ugyanakkor b*sznak a társadalomra és a társadalom ítéleteire, nem fosnak az extrémebb dolgoktól, ha valami nem tetszik akkor durván a másik pofájába vágja (nem kerülgeti a dolgot, mint a legtöbb nő), nem finomkodik, stb....

(És persze nem diszkóp*csa, sőt, utálja)

Rocker, pank, skin, vagy mégis hol vannak az ilyen lányok, nők?

2011. máj. 18. 12:15
1 2
 11/17 Rendesfiú/19 ***** válasza:
a cigányozás csak morbid humor volt....
2011. máj. 18. 16:16
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem nyerő, mert skin létemre rühellem őket...épp úgy ahogy a kispolgárokat is.

A kérdésemmel csak erre akartam rávilágítani.

2011. máj. 18. 16:19
 13/17 szamóca. ***** válasza:

1. Miért hiteltelen? A diszkót utálja. Ezen mi nem érthető?

azért oly hitetlen, mert aki kiáll az emberi értékek mellett, annak már elég értelmesnek kéne lennie ahhoz, hoy tudja hogy nem a ruha teszi az embert. egyéb szubkultúrák közt leht ideológiabeli eltérés (lásd egy náci egy pankkal nem feltétlen jön ki jól) de a diszkósoknak nincsenek ilyen eszméik. úgyhogy ha tényleg annyira érterlmes vagy és nem csak egy újabb korlátolt "akin nincs bakancs az s*ggfej" akkor akár pank vagy akár skin, felfogod azt hogy stíluson belül lehetnek az embernek belső értékei.

ha pedig nem vagy ennyire intelligens, akkor ne beszélj emberi értékekről.

2011. máj. 18. 16:27
 14/17 szamóca. ***** válasza:
hiteltelen*
2011. máj. 18. 16:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam, hogy a rockerek cigányosak...:D valamit nagyon félre értettél. Egyébként én is rocker vagyok, de nem baj! Amugy nem hiszem, hogy ez a női tipus rocker-discos vagy akármi másra van korlátozva!
2011. máj. 18. 20:15
 16/17 anonim válasza:

a cigányok ugyan olyanok mint a skinek, nincs különbség:)

Amúgy egy ilyen felfogású lányt én is elfogadnék, ami a kérdésben van.

2011. jún. 1. 22:47
 17/17 anonim válasza:
pesten akárhol. :D nem vagyok cigány, mégis teszek mindenre és megmondom ha valami nem tetszik. mellesleg utálom a discot... erről ennyitxd
2013. jan. 2. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!