Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeret vagy én vagyok rossz felfogású?
okáig szedtem egy fog gátlot és semmi libidom nincs..
elmondtam a páromnak ,és nem soká ki is váltattam egy másikfajta gyogyszert amit egy hete szedek.
egy héten egyszer szoktunk lefeküdni egymással,az is 7végén mert 7köznap nem is sokszor tudnánk összehozni.
régebben 1héten 3x csináltuk.
eddig 3hete megy ez.
és ma mondta hogy csináljuk én meg mondtam hogy most nincs kedvem ...
errö ö azt mondta hogy 7végén megy akkor bulizni és mi nem szoktunk külön járni soha bulizni...mert az csajozást/pasizást jelen.
MiT csináljak?
Mennyi ideje vagytok együtt?Ha régóta együtt vagytok akkor arra lehetne azt fogni hogy már annyira nem nem csak a libidódra. Lehet már nem annyira kívánjátok egymást.Azt ha neked nincs kedved, akkor azt neki meg kell értenie és ebben a helyzetben sztem megértőbbnek kellene lennie és tenni is valamit azért, hogy kívánd. Engedd el mindenféleképpen, menjen ha menni akar. Te is menj egy egy kicsit a csajokkal és őt is zavarni fogja hog külön mentek nem csak téged.(Remélem megoldódik)
Majd tudósíts!
(1. vagyok)
Az 1 év az még nem sok ahhoz, hogy megunjátok egymást sztem. Végül elment bulizni a hétvégén? Szerintem érezd magad jól ahogyan ő. Menj el bulizni te is és utánna vélhetőleg ő is észre veszi, és közeledni fog feléd.
Minden kapcsolatban előfordul egy kis eltávolodás de sztem vissza lehet hozni a rendes kerékvágásba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!