Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli Nők, hányan rendelkeztek kellő önismerettel és megfelelő életelégedettségi szinttel?
Tudom, hogy a legtöbb szingli Nő, akárcsak én (31 egyedülálló férfi) vágyik egy társra. Ám azt is tudom, hogy nagyon sok egyedülálló társkereső, nemtől függetlenül csak a másikban látja a boldogság lehetséges megvalósulását.
- Ha majd lesz valakim boldog leszek...
- Olyan szerencsétlen vagyok, sosem jön össze...
- Félek őszinte lenni... Stb.
Én olyan Nőt keresek aki nem "üres kancsó", akiben van élet, intelligencia és van véleménye és kialakulóban lévő jelleme.
Közületek kedves egyedülálló párra vágyó Nők vajon hánynak van meg a megfelelő érzelmi intelligenciája egy kapcsolt működéséhez?
mitől Nő egy nő szerintetek, és mikortól számít felnőttnek?
Normális válaszokat várok, kellemes és izgalmas vita reményében. (Gyengébbeknek, a vita nem egyenlő a veszekedéssel.)
Hát úgy látszik egyik sem rendelkezik ilyesmivel.
Vagy csak nem kelnek ilyen korán!
Persze, lehet nyúzni-húzni a dolgot, próbálni a felszinen maradni hangulatilag, de meddig?Igen, lehet egyedül is kikapcsolódni, könyvet olvasni,elmenni egy kávéra stb. de nem úgyanaz mint a társas élet, azt semmi se pótolja.A házas barátokról meg annyit, hogy ők távolódnak el, hiszen kevesebb idejük van, gyereket vinni oviba stb.
Én is elégedett vagyok az életemmel, de sokszor felbukik a magány érzése, nem szeretnék egyedül élni örökké.
Ja , a srácra visszatérve, az a legnagyobb poén az egészben, hogy szerintem azért lett barátnője, mert meglátott a tesómmal és az unokatesóm fiával, és azt hitte, hogy az én családom...egy újabb kis arculcsapás...már fel sem veszem az ilyeneket...szép az élet, nem?
Na, ez jó depisre sikerült, bocsi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!