Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belefáradtam az egész párkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefáradtam az egész párkeresősdibe, miért nem kellek nektek lányok? Miért nem vesztek észre vagy adtok esélyt nekem? Ennyire ronda lennék?

Figyelt kérdés
Senki sem szeret és én sem szerethetek senkit sem. :S
2011. nov. 30. 21:51
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Küldhetsz képet nekem is
2011. dec. 1. 16:20
 32/41 anonim ***** válasza:
képet!!így nem tudunk válaszolni
2011. dec. 1. 17:30
 33/41 anonim ***** válasza:

#25: csak akkor leszek boldog ha van mellettem valaki? nem hiszem. az életben rengeteg már öröm is van, amit egyedül is lehet élvezni. nem állítom hogy nem jó párkpcsolatban lenni és ezeket az örömöket megosztani valakivel, mert nagyon is jó. de nem CSAK az jelenti a boldogságot.

"a egyedül vagy, akkor legyél boldog, mert nem kellesz majd senkinek." wtf? ki mondta hogy nem kell majd senkinek? majd ha megtanul úgy élni, hogy nincs szüksége egy másik emberre, akkor majd képes lesz megtalálni a párját- paradox módon.

Én nem ezt mondtam. Ha egyedül elérem, hogy boldog vagyok, akkor mégis mi szükségem lenne rátok, hogy könnyebben puncihoz jussak?

2011. dec. 2. 04:13
 34/41 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy csak nem veszed észre azokat akiknek kellenél, mert azok meg neked nem kellenek, és számitásba se veszed öket ?

Nem beszólás akart lenni, gondold végig, saját tapasztalat.

2011. dec. 2. 04:43
 35/41 anonim ***** válasza:

Kérhetek képet én is? Amúgy honnan írsz?

20/N

2011. dec. 8. 02:54
 36/41 anonim ***** válasza:
Nem minden ember magányos, aki egyedül van. De nyilván a kérdező az, mert ha nem szenvedne a magánytól, akkor nem írta volna ki ezt a kérdést. Márpedig aki magányos az boldogtalan is egyben, vagyis nem igazán tudja úgy élvezni az élet apró örömeit, mintha minden oké lenne. Ha belül szenved a magánytól, akkor nem fog lelkendezni, hogy Hejj de szép katicabogár van a kerítésemen.
2011. dec. 8. 04:53
 37/41 anonim válasza:

Szia.

Egy jó tanács na akard túlságosan,ne akard elvárni a másik félöl hogy első pillantásra a karjaidba omoljon.

Ne légy önző ezt a lányok nem szeretik. A másik ami nagyon fontos

a fizimiska ugye nem vagyunk egyformák van akiknek bejön és kifejezetten jól áll a nyomulós macsós udvarlás

de van akinek nem , ezt a jelenséget leginkább ahhoz tudom hasonlítani mint amikor a sz@r törli ki a seggedet!

A lányok se egyformák ,DE!! egyikük se szereti a taplókat ,egyetlen egy tapló megjegyzés és elástad magad!

Önbizalom ha nincs az baj ha sok van akkor meg az a baj

mindig a kettő közt kell mozogni és nem lesz baj

Öltözködés haj viselet na ez talán a legfontosabb

de azért NE úgy nézzél ki mind egy papagáj

van akinek egy öltöny akkor is jól áll ha a kukából húzták elő

de van akin ugy áll mint tehénen a gatya

ha elmész ruhát vásárolni kérd ki egy nő véleményét

de ne az anyukád ne a húgod vagy nővéred legyen!

2011. dec. 8. 07:41
 38/41 anonim ***** válasza:

tudod, a nők többsége (ahogy én is) nagy ívben elkerüli a "párkereső" pasikat. azokat a típusokat, akik ilyen görcsösen akarnak barátnőt, és ettől függ a boldogságuk. elég hamar lejön ez egy emberről, meg lehet érezni. na az ilyenektől menekülök, mint a tűztől.

továbbá én most igenis beléd fogok kötni: neked nem adnak esélyt és nem vesznek észre... te meg nem adsz esélyt, és nem veszed észre azokat a lányokat, akik belédszeretnek! nem értékeled azokat a lehetőségeket, amik vannak, meg sem próbálod! így hogy várod, hogy más lányok, akiknek mondjuk nem jössz be, esélyt adjanak neked, ha te sem adsz másoknak? az élettől is azt kapod, amit beleadsz...

ez az egyik. a másik meg hogy biztos a külső és belső adottságaidnak megfelelő lányok között keresgélsz? úgy értem ha nem vagy az a tipikus jóképű pasi, akkor vajmi kevés esélyed van egy gyönyörű lányhoz, max ha nagyon megkapó a személyiséged. de a lányok általában az életvidám, érdeklődő srácokat szeretik, akik nem ragaszkodnak görcsösen valamihez, jól érzik magukat a saját bőrükben, és ezért van önbizalmuk.

úgyhogy van még hova fejlődni.

mi az exemmel több, mint fél éve szakítottunk, és most kicsit úgy állok hozzá, hogy áhh, úgysem fogok többet tudni senkit szeretni, mert képtelen vagyok rá, és úgysem lesz senki, aki engem is viszontszeret. és sajna tudom, hogy amíg ez a hozzáállás nem változik, addig ez így is lesz. már kezdem elfogadni a helyzetet, hogy egyedül vagyok. magányosnak már nem érzem magam, hiszen csomó barátom van, de ameddig nem térek vissza önmagamhoz, és nem lesz megint vidám, aranyos, jó kisugárzásom, addig a párkeresés is veszett fejsze nyele.

2011. dec. 8. 08:32
 39/41 anonim ***** válasza:
ja és 19/L voltam.
2011. dec. 8. 08:32
 40/41 anonim ***** válasza:

Keress olyan lányt, aki hasonlóan magányos (csúnyácska) és ki van éhezve a szeretetre. Ha népszerű lányt keresel, akkor ne csodálkozz ha visszautasítanak.

Amúgy a külső egy férfinál a legkevésbé számít. Sőt, ahogy múlik az idő még ennyire sem lesz fontos...

2011. dec. 8. 08:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!