Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefáradtam az egész párkeresősdibe, miért nem kellek nektek lányok? Miért nem vesztek észre vagy adtok esélyt nekem? Ennyire ronda lennék?
csúnyának tartod magad?, mert így fiúszemmel nézve sztem nem vagy csúnya, nem is állítom ,hogy te vagy a jóképűk királya ,de sztem messze vagy a "csajozhatatlan" kategóriától:)
önbizalom az egész hidd el
nekem is el kéne :D
"egyébként előbb tanulj meg egyedül boldognak lenni, aztán akarj másvalakivel is. addig úgysem sikerülne."
Csak a szokásos baromság. Mindenki azzal jön, hogy csak akkor leszel boldog, ha van melletted valaki. Akkor leszel teljes. Ezzel szemben ha egyedül vagy, akkor legyél boldog, mert nem kellesz majd senkinek. Hogy is van ez?
ma 23:49
én boldog vagyok, de hiányom van, hiányzik valaki az életemből és ezt nem lehet semmivel sem pótolni
#25: csak akkor leszek boldog ha van mellettem valaki? nem hiszem. az életben rengeteg már öröm is van, amit egyedül is lehet élvezni. nem állítom hogy nem jó párkpcsolatban lenni és ezeket az örömöket megosztani valakivel, mert nagyon is jó. de nem CSAK az jelenti a boldogságot.
"a egyedül vagy, akkor legyél boldog, mert nem kellesz majd senkinek." wtf? ki mondta hogy nem kell majd senkinek? majd ha megtanul úgy élni, hogy nincs szüksége egy másik emberre, akkor majd képes lesz megtalálni a párját- paradox módon. egyszerűen azért, mert nekem sem kéne egy olyan pasi aki szerencsétlen, mulya, és ha épp nincs senkije akkor meg van halva a keserűségtől.
Kedves Kérdező 22:37 vagyok.
Ne gondold hogy ugyan ezt a negativ hozzá állást nem éltem volna át mint amiben te vagy ! Tudod volt nekem is olyan időszakom amikor rágott a harag hogy a sok huligánnak miért van sok barátnője. De rájöttem arra hogy ők elégedettek magukkal ők nem másban keresik a boldogságuk forrását és csomó más minden érdekeltségeik vannak az életben még akkor is ha bunkók! És tudod elcsodálkoztam ezen és magamba néztem és annak ellenére hogy a legtöbbjüknek milyen a természete azért egy valamit megtanultam előbb rendezd az életet és légy boldog azzal amid van vagy ami adatott és ne másban keressed a boldogságot... Van erre egy nagyon jó mondás. Akinek van annak adatik , akinek nincs attol az is elvétetik amije van. Nem okoskodni akarok egyszerűen segiteni szeretnék mert én is voltam igy a dolgokkal mint ahogy te most! Ez nem szégyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!