Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefáradtam az egész párkeresősdibe, miért nem kellek nektek lányok? Miért nem vesztek észre vagy adtok esélyt nekem? Ennyire ronda lennék?
ezt meg lehet érteni, én is megértem.
de miért nem lehet megérteni, hogy egyszerűen a homlokodra van írva, hogy te kötődsz ehhez, ragaszkodsz, nem vagy nélküle boldog. és ez egy gyenge vonás, a nők pedig természetüknél fogva a domináns férfiakhoz vonzódnak. ezen a téren sajnos nem jár plussz pont azért mert cuki vagy, vagy mert rendes vagy, vagy csak mert te tényleg szeretni akarod a lányt. a vonzalmat ez a görcsös ragaszkodás a kapcsolathoz lényegesen visszaveti.
ma 22:37
Na és te sem értél el még eddig a boldog, mosolygós kisugárzásoddal, ha még 20 évesen is szűz vagy és nem volt barátnőd, ne vedd sértésnek csak érted mire akarok kilyukadni?!
Nincsenek csodák, a lányok megtehetik, hogy várnak, de ha mi fiúk nem lépünk valószínűleg szüzek maradunk 30 éves korunkra is, de a legrosszabb, úgy élni, hogy nincs aki szeretne és, akit te is szeretnél.
Én már eleget voltam egyedül, tudom mire van szükségem és meg is szerzem, ha beledöglök is és rámegy az egész életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!