Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefáradtam, a küzdésbe, a várásba, mindenbe. Hogy tudok végre kilépni ebből az egészből?
19/L vagyok. Egy olyan lány, aki nagyon vágyik a szerelemre az érintésre, de még eddig nem volt senkim. Én pedig küzdök érte, próbálkozom, de már belefáradtam. Magányos vagyok, zavarban vagyok, stresszes vagyok, nem tudok már vidám lenni. Nem megy, pedig nagyon szeretnék, szeretném elfelejteni,h van szerelem a világon, de nem megy. Annyira vágyom rá, nem tudok másra koncentrálni. Hiányzik ez az egész, pedig meg soha senki nem is csókolt meg, nem tudom milyen érzés mikor simogatnak vagy kézen fogva sétálni.
Képtelen vagyok már tovább élni és nem is tudom, h így mi értelme az életemnek. Hogy tudnám végre kiverni, sőt kiölni a szerelem utáni vágyat magamból, a lelkemből?
Szia!
Ne ess össze! Nagy közhely, de nagyon igaz: Minél jobban akarsz valamit, annál kevésbé fog összejönni. Nehéz azt mondani, hogy ne akard, de próbálj másra koncentrálni. Nincs elhivatott hobbid? Itt a nyár, menj el a barátaiddal fesztiválozni, strandra, koncertekre! Kezdeményezhetsz te is! Ne akard tudni, mennyi srác nem mer kezdeményezni egy lánynál, annak ellenére, hogy ők is akarnak nőt. Ha nem vagy egy bányarém, ápolt vagy és sokat mosolyogsz, akkor nem hiszem el, hogy ne találnál valakit. Sok sikert!
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!